Užmigęs vilkiko vairuotojas žiedinę sankryžą perskriejo kaip trampliną | KaunoDiena.lt

UŽMIGĘS VILKIKO VAIRUOTOJAS ŽIEDINĘ SANKRYŽĄ PERSKRIEJO KAIP TRAMPLINĄ

  • 5

Užmigęs vilkiko vairuotojas žiedinę sankryžą netoli Vilniaus perskriejo kaip trampliną. O pačiame Vilniuje per girto vairuotojo gaudynes susidūrė du policijos automobiliai.

Kaip praneša LNK, šeštadienio naktis į sekmadienį prasidėjo vilkiko avarija kelyje Vilnius – Švenčionys. 

Žiedinė sankryža prie Naujosios Vilnios tapo netikėta kliūtimi vilkiko vairuotojui iš Lenkijos. Sunkvežimis jį peršoko kaip tranpliną ir nusileido griovyje. Vilkikas su lenkiškais numeriais važiavo Vilniaus link. Žiedinėje sankryžoje sunkvežimis nuvažiavo tiesiai, nutrupino betoninius bortelius ir kaip buldozeris prieš save stumdamas žemes pakilo ant žiedinės sankryžos centre esančio Pylimo. Paskui nusileido žemyn, kirto žiedinę sankryžą ir nuvertė apšvietimo stulpą.

Galiausiai sunkiasvoris sustojo pakelės griovyje. Vairuotojas nenukentėjo, jis buvo blaivus, ir teisinosi, kad užmigo prie vairo.

Vilniuje, Oslo gatvėje, apie 23 valandą, po gaudynių sulaikytas neblaivus vairuotojas. Viskas prasidėjo netoli Stoties, Pylimo gatvėje. Tarnybiniame automobilyje buvę pareigūnai pajuto, kad jų automobilį kliudė pravažiuojanti „Toyota“. Norėjus pasiaiškinti su vairuotoju, šis spruko. Netrukus į pagalbą atskubėjo antras ekipažas. Pareigūnams padėjo ir pilietiškas vairuotojas su automobiliu BMW.

„Toyota“ markės vairuotojui nustatytas lengvas girtumas. Per gaudynes nukentėjo du policijos automobiliai.

Daugiau vaizdo įraše:

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Faktas

Važiuoja be poilsio,kad šefui i užpakalį sulyst,paskui skraido žiedais...

Furistas

Kryžkalnyje važiuojant nuo Kelmės . Pats tobuliausias žiedas LT. Taip pat buvo peršokus fura... :)

Paulius

Šiaip tai čia yra Nemenčinės žiedas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS