Vairuotojo pažymėjimo klastotę pateikusi ukrainietė uždaryta į areštinę | KaunoDiena.lt

VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMO KLASTOTĘ PATEIKUSI UKRAINIETĖ UŽDARYTA Į AREŠTINĘ

  • 6

Medininkų punkte pasieniečiai sulaikė iš Baltarusijos į Lietuvą automobiliu „BMW X3“ vykusią ukrainietę, kuri turėjo, įtariama, padirbtą savo šalies vairuotojo pažymėjimą.

Sekmadienio naktį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus pasienio rinktinės Padvarionių užkardos pareigūnai Medininkų kontrolės punkte tikrino 33-ejų Ukrainos pilietės pateiktus dokumentus.

Užsienietė automobiliu „BMW X3“ vyko iš Baltarusijos į Lietuvą. Be kitų dokumentų, moteris turėjo savo šalyje išduotą vairuotojo pažymėjimą. Jis VSAT pareigūnams iškart pasirodė įtartinas. Įdėmiau ištyrus dokumentą paaiškėjo, kad tai, įtariama, yra visiška klastotė.

Ukrainietė buvo sulaikyta, apklausta ir uždaryta į areštinę. Jai teks atsakyti už dokumento suklastojimą ar disponavimą suklastotu dokumentu. Dėl to Vilniaus pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Ukrainos pilietei gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Automobilis „BMW X3“ saugomas Medininkų punkte.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Gintas

Ar ir čia vatnikai sėdi? Nu ir užkerojot. Galvojau, kad tik delpyje jūs veisiatės.

ahaha

haha jau ir lietuviai chocholus nemegsta :) zmones pasakojo , kai juroje antlaivo kur dirba rusai lietuviai, atsiranda chocholas tai nu nach...nitikai, kaziolina verkia, viskas jiems ne taip.

Anonimas

Kas ileidzia tuos chocholus i Lietuva? Vyti juos visus lauk!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS