Vilniaus pareigūnai ieško besislapstančios garsiakalbės | KaunoDiena.lt

VILNIAUS PAREIGŪNAI IEŠKO BESISLAPSTANČIOS GARSIAKALBĖS

  • 4

Vilniaus pareigūnai ieško pasislėpusios nuo ikiteisminio tyrimo įtariamosios Odetos Dimienės.

Moteris, gimusi 1964 metais, neturi pastovios gyvenamosios vietos. Paskutinį kartą ji matyta 2022 metų sausio 12 dieną Vilniuje, T. Ševčenkos gatvėje.

Įtariamosios požymiai: liekno sudėjimo, trumpų plaukų, pilkų akių, kalba skardžiai.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šios moters buvimo vietą, susisiekti su ikiteisminį tyrimą atliekančiu Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresniuoju tyrėju Andriumi Krivicku, el. p. andrius.krivickas@policija.lt, mob. 8 609 82084, su paiešką vykdančia pareigūne, tel. 8 271 6497, arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

GALERIJA

  • Vilniaus pareigūnai ieško besislapstančios garsiakalbės
  • Vilniaus pareigūnai ieško besislapstančios garsiakalbės
Vilniaus apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

tegul eina š.lt

Jei benamė, tai kodėl ieškoti? Ir dėl ko ieškoti, ir kokiu tikslu ieškoti, ir ko iš jos galima prisiteisti? Ieškokite nusikaltėlių aukščiausiuose postuose, tik teisėsauga tam yra akla ir kurčia. Benamiams didžiausia bausmė įkalinti laikino apgyvendinimo įstaigose, kur už juos gauna lėšas tos įstaigos, kitur jie nereikalingi. Galų gale darau išvadą - visokios savivaldybių bei teisėsaugos institucijos yra tik tuščias mokesčių mokėtojų lėšų eikvojimas, nes realiai nieko nedirba, rašinėja niekinius raštus, veikia savo naudai ir šališkumu pagrįstais principais.

o ,,,garsiakalbe,, tai kaip ...tai

siknoj ar gerklej garsiakalbis ymontuotas ???ar cia tokia profesijaa ???

Anonimas

Manau ieškos vyro pas kuri galėtų apsigyventi.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS