Vilniaus rajone nukrito lėktuvas: žuvo garsus skraidymo meistras | KaunoDiena.lt

VILNIAUS RAJONE NUKRITO LĖKTUVAS: ŽUVO GARSUS SKRAIDYMO MEISTRAS

  • 21

Šeštadienio popietę Vilniaus rajone nukritus lėktuvui žuvo du žmonės.

Portalas 15min.lt informavo, jog lėktuvu skrido Vilniaus Dariaus ir Girėno aeroklubo vadovas, bene geriausias Lietuvos akrobatinio skraidymo meistras Donaldas Bleifertas. Kartu su juo buvo Italijos pilietis.

Kaip pranešė Bendrasis pagalbos centras, 14.27 val. gautas pranešimas, kad Pakenės kaime nukrito lėktuvas AN-2.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje BNS informavo, jog nelaimės metu žuvo du žmonės.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities policijos departamento atstovė Julija Samorokovskaja, apie įvykį pranešė Kenos kaimo gyventoja, pastebėjusi, jog prie geležinkelio galėjo nukristi lėktuvas.

„Atvykę pareigūnai aptiko sudužusį lėktuvą AN-2, kuriame – žuvę du vyrai. Asmenų tapatybės kol kas nėra nustatytos“, – sakė jis.

Policijos duomenimis, lėktuvas priklauso S. Dariaus ir S. Girėno sporto klubui.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Technikas

Amerikietiškas lėktuvas Piper ne AN-2

Feliksas

Puiki naujiena,tik gaila,kad vienas.

Ačiū Dievui, vienu kukuruzniku bus mažiau

Kai tik ateina pavasaris, sušyla oras, nu ir davai skraidyt visokiem plerpekliam virš galvų, o mes turim jų keliamą triūkšmą klausyt, kai tuo tarpu galėtume ramiai klausyt paukštelių čiulbesio. Jau taip atsibode tie plerpekliai, skraidantys per visą vasarą iki vėlyvo rudens, dar ir jie drumščia ramybę danguje. Dievulis tokius griežtai baudžia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS