Vilniuje įžūlus vyras priekabiavo prie nepilnamečių: lietė ir lindo bučiuotis | KaunoDiena.lt

VILNIUJE ĮŽŪLUS VYRAS PRIEKABIAVO PRIE NEPILNAMEČIŲ: LIETĖ IR LINDO BUČIUOTIS

  • 17

Trečiadienio vakarą pačioje Vilniaus širdyje, Gedimino prospekte, prie Vyriausybės, žmones šiurpino įžūlus vyro elgesys.

Kiek prieš 19 val. Kudirkos aikštėje 38 metų vyriškis pradėjo intymiai priekabiauti prie nepilnamečių merginų – septyniolikmetės ir šešiolikmetės. Galiausiai į pagalbą atskubėję pilietiški praeiviai vyrą sulaikė, pasakojama LNK reportaže.

„Su viena ranka, paskui kita ranka. Mano dukra atsisėdo ant kito suoliuko, tada jis vėl pradėjo lįsti. Pradėjo siūlyti išgerti alkoholio. Tada žmonės pastebėjo, kad kažkas vyksta, merginos pradėjo rėkti ir tada jį pagavo“, – kalbėjo vienos nepilnametės tėvas Aleksandras.

Vienas iš pilietiškai sureagavusių – vilnietis Renatas, vietinių dar vadinamas Vilniaus betmenu.

„Jos buvo išsigandusios, pradėjo verkti. Klausiau jo, ką jis daro, liepiau atsisėsti, o jis pradėjo priešintis“, – sakė Renatas.

Esą į pagalbą tada atskubėjo dar du praeiviai.

„Du vaikinukai man padėjo jį sulaikinėti. Sakiau vyrui, kad atvažiuos policija ir bus išsiaiškinta“, – tęsė Renatas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Tokią versiją patvirtino ir atskubėjęs vienos iš merginų tėvas.

„Buvo žmonių, kurie padėjo ir perdavė vyrą pareigūnams. Tada aš atvažiavau“, – kalbėjo Aleksandras.

Anot nukentėjusių merginų, nepažįstamas vyras jas ne tik lietė, bet vieną jų pradėjo bučiuoti. Nors jos prašė jo atstoti, šis prašymo nepaisė.

Vyras sulaikytas ir išvežtas į komisariatą apklausti. Jis buvo blaivus, anksčiau policijai nebuvo žinomas. Dėl šio įvykio policija svarsto pradėti ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

GALERIJA

  • Vilniuje įžūlus vyras priekabiavo prie nepilnamečių: lietė ir lindo bučiuotis
LNK stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Argi policija neturi ką veikti?

Pažeidimas dėl viešosios tvarkos? Kad koks BLAIVUS vyriokas paflirtavo? Tuojau net dainuot nebus galima garsiau, nes bus viešosios tvarkos pažeidimas...kokiai nukvakusiai pensininkei jau ir vaikų krykštavimas bus laikomas viešosios tvarkos pažeidimu

Tragedija

Kai susireikšminusios fyfos priekabiavimu laiko eilinį flirtą.... Turbūt jau net tėvas ar motina bučiuodami savo vaikus bus pedofilija apkaltinti....

Tokį betmeną

Tai pati už ką nors įskųst reiktų....Ne pilietis, o eilinis ožys ir dar kvailas....Žmogus trokštantis bet kokia kaina dėmesio...Bet pats toks nerazumnas, kad baisu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS