Vilniuje nukentėjo jaunas elektrinio paspirtuko vairuotojas | KaunoDiena.lt

VILNIUJE NUKENTĖJO JAUNAS ELEKTRINIO PASPIRTUKO VAIRUOTOJAS

  • 0

Pirmadienio rytas Vilniuje vienam paspirtuko vairuotojui prasidėjo skaudžiai – vaikinas dėl kojos traumos buvo išvežtas į ligoninę. 

Policija pranešimą apie elektrinio paspirtuko ir automobilio „Volvo XC60“ susidūrimą Pilaitės prospekte, ties Vakariniu aplinkkeliu, gavo  7. 51 val. 

„1990 metais gimęs vairuotojas, vairavęs automobilį „Volvo“, susidūrė su elektriniu paspirtuku, kurį vairavo 1996 metais gimęs vaikinas, – portalui diena.lt sakė policijos atstovas Tomas Bražėnas. – Nukentėjo paspirtuko vairuotojas, kuris dėl dešinio blauzdikaulio lūžimo buvo pristatytas į Ortopedijos skyrių.“

Abu avarijos dalyviai buvo blaivūs. 

Eismo nelaimė įvyko pėsčiųjų perėjoje.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 straipsnio 1 dalį – kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS