Vilniuje supleškėjo vieno aktyviausių protesto prie Seimo dalyvių automobilis | KaunoDiena.lt

VILNIUJE SUPLEŠKĖJO VIENO AKTYVIAUSIŲ PROTESTO PRIE SEIMO DALYVIŲ AUTOMOBILIS

  • 18

Pirmadienio naktį sostinės ugniagesiai gelbėtojai skubėjo gesinti užsiliepsnojusio automobilio. Portalo 15min.lt duomenimis, minėtu automobiliu naudojosi pirmose mitingo prie Seimo ir vėliau įvykusių riaušių gretose buvęs Laurynas Ragelskis. 

Kaip nurodoma ugniagesių gelbėtojų paros įvykių suvestinėje, rugpjūčio 16 d. apie 1.13 val. gautas pranešimas, kad Vilniuje, Pakraščio gatvėje, dega automobilis.

„Atvykus degė automobilio „Crysler Voyager“ variklio skyrius. Išdegė variklio skyrius, aprūko automobilis. Apdegė šalia stovinčio automobilio „Volvo S70“ galinis žibintas ir bamperis“, – nurodoma ugniagesių gelbėtojų paros įvykių suvestinėje.

Pranešimą apie šį incidentą gavo ir sostinės pareigūnai. „Kieme nuo 1.20 val. iki 2 val. degė lengvasis automobilis „Crysler Voyager“, įtariamas padegimas“, – situaciją komentavo Vilniaus apskrities policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Loreta Kairienė.

Supleškėjęs automobilis – 2004 metų laidos. Padaryta 3 tūkst. eurų žala.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą visuotinai pavojingu būdu baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Prie Seimo vykusio protesto dalyvis L. Ragelskis minimas ir „Grėsmių nacionalinio saugumo vertinimo“ ataskaitoje.

„„Visuomenės saugumo koncepcijos“ idėjas Lietuvoje skleidžiantis Laurynas Ragelskis kuruoja antivakarietiškų ir prorusiškų straipsnių iš įvairių interneto tinklapių platformą lietuvių kalba – Ldiena.lt“, – nurodoma ataskaitoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Rytis

Tai kad tas psichas pats padege ta savo triperi, apie tai dar savaite pats buvo pasakojes jog ketina ta padaryt. Jis ligonis ir ji reikia gydyti tiesiog priverstinai.

lilia

Kiek čia šunaujos rudos... tpfu

4

Pats padegė; dabar rėks , kad su juo susidorojo :DDD
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS