Vilniuje suimtas revolveriu grasinęs ir automobilį pagrobęs vyras | KaunoDiena.lt

VILNIUJE SUIMTAS REVOLVERIU GRASINĘS IR AUTOMOBILĮ PAGROBĘS VYRAS

  • 4

Vilniuje antradienį pagrasinęs ginklu vyras pagrobė automobilį, tačiau netrukus buvo sulaikytas, o pas kartu važiavusį keleivį aptiktos narkotinės medžiagos.

Kaip pranešė Policijos departamentas, nusikaltimas įvykdytas antradienio vakarą, apie 19.20 val., Vilniuje, Ateities gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Anot policijos, 25-erių asmuo nukreipė į 21-erių vyrą daiktą, panašų į ginklą, bei įlipęs į automobilį „VW Jetta“ nuvažiavo. Tą pačią dieną, apie 19.34 val., Vilniuje, P. Vileišio gatvėje, sulaikytas minėtas automobilis „VW Jetta“, kurio salone rastas ir paimtas daiktas, panašus į revolverį.

Pas keleivį rastas ir paimtas permatomas plastikinis maišelis su viduje esančiais baltos spalvos birios medžiagos pėdsakais, permatomas plastikinis maišelis su 10 rožinės spalvos tablečių bei daiktas, panašus į granatą, kurios viduje buvo kristalo tipo medžiaga – įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

25-erių įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

na

ruošiasi vyrai pratyboms...

Zurabas Smardalidze

Vo blyn! Paprastai tai kavianski mosikuoja vaikiškais ginklais, o čia - burundukai is Wilno!!! Hmmm.... Keista...

Vilmantas Morkvenas

Fotografas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS