Vilniuje sulaikytas kelių erelis: trenkėsi ir į kitą automobilį, ir į stulpą | KaunoDiena.lt

VILNIUJE SULAIKYTAS KELIŲ ERELIS: TRENKĖSI IR Į KITĄ AUTOMOBILĮ, IR Į STULPĄ

  • 3

Vairuotojas, nepaklusęs teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimams sustabdyti vairuojamą transporto priemonę bei kėlęs pavojų kitiems eismo dalyviams, atsidūrė areštinėje.

Kaip praneša Vilniaus policija, ketvirtadienį, apie 8.20 val., sostinėje, Savanorių prospekte, eismo dalyviai pastebėjo žiedinės sankryžos link pavojingai manevruojantį automobilį „Seat“, kurio vairuotojas sukėlė įtarimų, jog gali būti neblaivus.

Apie 8.20 val. Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai pastebėjo Geležinio Vilko g. pavojingai manevruojantį automobilį „Seat“. Šio automobilio vairuotojas, pastebėjęs artėjantį policijos tarnybinį automobilį su specialiais raudonos ir mėlynos spalvos švyturėliais bei garso signalais, persirikiavo ir, sukeldamas avarines situacijas, padidinęs greitį spruko. Persekiojamas automobilis iš Geležinio Vilko g. nusuko V. Pietario g. link, kur tuo metu buvo susidariusi rytinė eismo spūstis, ir, nesuvaldęs vairuojamos transporto priemonės, atsitrenkė į šalikelėje stovėjusį automobilį „Audi A6“. Nuo smūgio „Seat“, nuvažiavęs apie 20 metrų, trenkėsi į gatvės apšvietimo stulpą. Reagavimo valdybos pareigūnams atskubėjusiems į pagalbą, vairuotojas buvo sulaikytas.

Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai apžiūrėjo vairuotoją – jam nustatyti nežymūs sužalojimai. Kaip praneša policija, vairuotojas pasitikrinti neblaivumą ir atlikti kraujo tyrimą kategoriškai atsisakė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo, taip pat surašytas administracinio nusižengimo protokolas už policijos pareigūnų reikalavimų sustoti nevykdymą. Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Turimais duomenimis, 2019 m. teismo sprendimu šiam vyrui už analogišką nusikalstamą veiką jau buvo atimta teisė vairuoti transporto priemones.

Policijos pareigūnai dėkoja už bendradarbiavimą ir prašo visų nelikti abejingais, pastebėjus daromą nusikalstamą veiką ar administracinį nusižengimą, bei nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

Gairės: kelių erelis, bėgo nuo policijos, avarija, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Privaziavo kaimieciu i Vilniu ir erelius vaidina. Isdauzyti dantis visiems sitiems valstieciams, gal ant zemes nusileis. O jei ne, isdulkinsime ir vaziuos atgal i savo kaima sitie kaimo gaidziai.

taip

tik situs /gaidzius/ reikia viesint kad visi zinotu asmenybe kur dirba tautybe ir tik tuomet bus nauda kovojant su sia saika kuri pakliuvusi dar matomai savo hebros dangstomi juk jei seime lgbt pridurkai bei armorgan narko saika tai irsiu demon u kratynis akivaizdus tautos naikinimo epopejoje ir cia jau nieko nepridursi aiskiau negu aisku ???===

Trikojis \\\\\.../////

Nepagarba.Kodėl gaidžius ereliais vadina?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS