Vilniuje susidūrė du elektriniai paspirtukai: ligoninėje – senolis | KaunoDiena.lt

VILNIUJE SUSIDŪRĖ DU ELEKTRINIAI PASPIRTUKAI: LIGONINĖJE – SENOLIS

  • 4

Vilniuje ketvirtadienio vakarą susidūrė du priešpriešiais važiavę elektriniai paspirtukai, vieną jų vairavęs senolis paguldytas į ligoninę.

Kaip skelbia Kelių policija, įvykis užfiksuotas Žirmūnų gatvėje, dviračių take.

Pirminiais duomenimis, 29 metų vyras nesilaikė arčiau dešiniojo dviračių tako dalies krašto ir dėl to neišvengė susidūrimo.

87 metų paspirtuko vairuotojas dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Lola

Jau seniausiai laikas tuos pastirtukus nuspirti nuo saligatviu i uzmirsti, nes 87 metu senolis vairavimo teisiu turbut jau nebeturi (medicinine ar duotu? labai garbaus amziaus vyras) , o vaikinai tai isvis varineja kaip kokie vin dizeliai filme greiti ir isiute, lekia greiciau uz dviratininkus... (kuriu irgi nedaznas KET turi, tai sakyciau laikas ivesti ir privaloma teisiu laikyma, bet palengvinta, kad reiktu islaikyti tik KET teorijos testa regitroje, bet ne praktini egzamina - ir regitrai daugiau pinigeliu nubyretu, ir miestieciai butu saugesni, kiek pestieji, kiek ir patys dviratininkai/paspirtukininkai, tiek ir visi kiti eismo dalyviai.)

nen

tuos elektrinius paspirtukus laikas vieton padeti! turi turet AM teises,draudima! o tai varineja belekur ir belekaip! jokiu KET nesilaiko! o merginos tai isvis lyg po laukus varinetu...

Cathy Fansler

Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai paGerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­rkLinks3.Com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS