Vilniuje teisėsaugos ieškota moteris kartu įklampino dar du žmones: pareigūnai įtaria radę narkotikų | KaunoDiena.lt

VILNIUJE TEISĖSAUGOS IEŠKOTA MOTERIS KARTU ĮKLAMPINO DAR DU ŽMONES: PAREIGŪNAI ĮTARIA RADĘ NARKOTIKŲ

  • 0

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė galimai narkotines ir psichotropines medžiagas platinusius vyrus ir moterį.

Sostinės gyventojai (gimę 1966 m. ir 1981 m.) buvo sulaikyti ikiteisminiame tyrime dėl, įtariama, neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Šį ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras.

Gegužės 31 dieną buvo sulaikytas vyras (gimęs 1966 m.) kuris, kaip įtariama, buvo neseniai įsigijęs narkotinių ar psichotropinių medžiagų tolimesniam jų platinimui sostinės Naujininkų ir Gerosios Vilties rajonuose.

Per apžiūrą vyro cigarečių pakelyje buvo rasta folijos lankstinukų su galimai narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Taip pat buvo sulaikytas ir galimai pastarajam narkotines ar psichotropines medžiagas išplatinęs vyras (gimęs 1981 m.).

Policijos pareigūnai, atlikdami neatidėliotiną kratą vyro gyvenamojoje vietoje, rado narkotinėms ir/ar psichotropinėms medžiagoms fasuoti ir sverti skirtų priemonių, grynųjų pinigų, galimai įgytų nusikalstamu būdu. Abu asmenys buvo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Per neviešo pobūdžio patruliavimą Markučiuose, šalia daugiabučio, buvo sulaikyti vyras (gimęs 1982 m.,) ir moteris (gimusi 1987 m.). Jie galimai iš moters (gimusios 1990 m.,) ką tik įsigijo narkotines ar psichotropines medžiagas.

Policijos pareigūnams patikrinus asmenis, jų įtarimai pasitvirtino. Pas visus tris sulaikytuosius rasta narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Paaiškėjo, kad moteris, galimai platinusi narkotines ar psichotropines medžiagas, yra ieškoma teisėsaugos pareigūnų. Visi trys asmenys, atlikus visus neatidėliotinus proceso veiksmus, buvo uždaryti į areštinę.

Policijos pareigūnai dėkoja visuomenei už bendradarbiavimą ir prašo apie pastebėtą vykdomą nusikalstamą veiką ar administracinį nusižengimą nedelsiant pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS