Vilniuje vagys pavogė statybinės įrangos ir įrankių už 11,4 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

VILNIUJE VAGYS PAVOGĖ STATYBINĖS ĮRANGOS IR ĮRANKIŲ UŽ 11,4 TŪKST. EURŲ

Vilniuje vagys iš mašinų ir statybviečių pavogė statybinės įrangos ir įrankių už maždaug 11,4 tūkst. eurų.

Penktadienį Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo 63 metų vyro pranešimą, kad praeitą savaitę, rugsėjo 7 d., nuo 8 iki 17 val., Vilniuje, Palydovo gatvėje, iš statybvietės buvo pavogta statybinė vibroplokštė „Baumax“ ir benzininis pjoviklis „Stihl TS400.

Nuostolis – 1 tūkst. 948 eurai.

Pasak policijos, penktadienį, apie 7 val., Vilniuje, Pašilaičių gatvėje, pastebėta, kad iš automobilio „Ford Transit“, išdaužius durelių lango stiklą, pavogti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 3 tūkst. 890 eurų.

Tą patį rytą, apie 8.50 val., Pašilaičių gatvėje, pastebėta, kad iš automobilio „Hyundai i30CW“, išdaužius lango stiklą, pavogti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 2 tūkst. 180 eurų.

Apie 7.20 val. Vilniuje, Jurgio Baltrušaičio gatvėje, pastebėta, kad iš automobilio „VW Caddy“, išdaužius lango stiklą, pavogti įvairūs statybiniai įrankiai. Nuostolis – 3 tūkst. 450 eurų.

Policija dėl vagysčių pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

aferistu geroves valstybes realija

jei ne aoficialia nureketuoja ir apiplesia tai vietine fauna dirbt neleidzia... po sitokiu atveju belieka emigruot a like vagiu tevai tegu uzsipisa islaikyami valdziazmogius...

Stanislovas

Logiška, policija Lt ant bankroto slenksčio, tad vagys ir siautėja.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS