Vilniuje vyras smurtavo prieš nepilnametį | KaunoDiena.lt

VILNIUJE VYRAS SMURTAVO PRIEŠ NEPILNAMETĮ

  • 2

Penktadienio vakarą Vilniuje vyras smurtavo prieš nepilnametį.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, penktadienio vakarą Parko gatvėje 1964 metais gimęs vyras kumščiu sudavė smūgį 2009 metais gimusiam nepilnamečiui, taip sukeldamas jam fizinį skausmą.

Neblaivus įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Q

išprovokavo šudžius žmogu už ka ir gavo i terla , itin nesmarkiai gavo , reikėjo stipriau trinktelti . Spauda iviki aprašinės min. mėnesi , kaip Poviliuka aprašinėja ,- kad kainu augima užmaskuoti .

Visaip būna

Juk būna, kad žmogų ar sveikatos, ar įvairių nesėkmių , nelaimių išsekinta dvasinė būklė tokia, kad jam reikia pagalbos, gal net jis jau ant insulto ribos atsidūręs, o čia to nesuprantantys vaikai dargi tyčia provokuojamai elgiasi, nes "senis" jiems nepatiko... Arba kitokia aplinkybė. Ne visada galima kaltinti dėl to vyresnį žmogų. Tokiu atveju abi pusės yra aplinkybių aukos. 30 m. mano darbo stalas prie lango, o pro jį matau praeivius. Visokių scenų teko matyti. Dar tais laikais, kai policininkai pėsti patruliavo, ir vienas padarė pastabą įkandin seno vyriškio ėjusiems ir žodžiais bei veiksmais jį užkabinėjusiems paaugliams. Reikėjo matyti, kaip jie šoko ant tų policininkų, tartum norėtų ar suduoti per veidą, ar kitaip kažką padaryti, ir grasino jiems, jog jie turį teisę, o policininkai neturį teisės jiems nieko daryti, nes jie nepilnamečiai... (Tada kaip sykis buvo priimtas įstatymas, suteikiantis vaikams teises, bet užmiršęs apie pareigas ir atsakomybę priminti)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS