Vos nusileidus lėktuvui – pareigūnams į glėbį: pasieniečiai sulaikė iš Londono grįžusius vyrus | KaunoDiena.lt

VOS NUSILEIDUS LĖKTUVUI – PAREIGŪNAMS Į GLĖBĮ: PASIENIEČIAI SULAIKĖ IŠ LONDONO GRĮŽUSIUS VYRUS

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė Šiaulių ir Zarasų rajono gyventojus, vienu lėktuvu atskridusius iš Londono. Paaiškėjo, kad Jungtinės Karalystės įstatymus pažeidę vyrai nemalonumų su teisėsauga turi ir gimtinėje – jie Lietuvoje ieškoti dėl padarytų nusikaltimų.

Pirmadienį vidurdienį VSAT pareigūnai Vilniaus oro uoste patikrino reisu iš Londono atskridusių keleivių dokumentus. Pasieniečiai jau žinojo, kad šiuo lėktuvu atvyko ir 28-erių Šiaulių gyventojas. Iš Jungtinės Karalystės jis buvo išsiųstas už įstatymų pažeidimus.

VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad vyras problemų su teisėsauga turi ir Lietuvoje. Nusikaltimo padarymu įtariamo šiauliečio paiešką policija paskelbė šių metų vasario viduryje. Pasieniečiai ieškomąjį sulaikė ir pristatė į oro uosto užkardą, o vėliau perdavė paieškos iniciatoriams.

Tame pačiame lėktuve buvo ir už įstatymų pažeidimus iš Jungtinės Karalystės grąžintas 35-erių Zarasų rajono gyventojas. Dokumentų patikrinimo metu pasieniečiai nustatė, kad vyro kaip įtariamojo nusikaltimo padarymu nuo šių metų gegužės ieškojo Utenos policija.

Vyras, kaip nurodoma VSAT pranešime, taip pat buvo perduotas policijos pareigūnams.

VSAT duomenimis, iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 719 asmenų, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Daugiausiai tokių ieškomųjų – 551 – VSAT pareigūnams įkliuvo tarptautiniuose šalies oro uostuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Apie valstiecius

Valstieciu elektoratas grizo namo.

tik

bahuras uzapvalink nuotolyni valdyma uzknis ai su vis om pelytem ba igia ka ntrybe isgrauz t nuimk gaza a to ?????

o

jei butu is iteis intos vaslu saikos tai nieks neliestu ju butu kaip iteisinti narkobaronai kuriems armos kos /zolyciu/ pa rupintu nemokamai ===

SUSIJUSIOS NAUJIENOS