Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 25 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 25 D.)

  • 0

Avinas

Kartkartėmis į galvą gali ateiti vertingos idėjos, tačiau žvaigždės nepataria stengtis jų įgyvendinti. Vyti šių planų nuo savęs taip pat neverta. Geriausia juos įsiminti, kad kitą dieną gerai apgalvotumėte.

Jautis

Diena bus kupina emocijų! Pradėti verkti ar juoktis penkių minučių intervalu jam bus lengva. Tačiau jei Jautis suims save į rankas, stiprios emocijos gali tapti jo ginklu, padedančiu įveikti kliūtis ir pasiekti savo tikslo.

Dvyniai

Reikia būti atsargesniems reikaluose, ypač finansiniuose. Kad nenukentėtų jų reputacija ir piniginė, Dvyniai neturėtų imtis to, kas neįeina į jų kompetenciją. Nebent jei ginčytinais klausimais pasitars su profesionalais.

Vėžys

Nederėtų priimti jokių svarbių sprendimų ar imtis atsakingų žingsnių. Geriau palaukti porą dienų. O šiaip diena visai gera – gali ramiai džiaugtis gyvenimu, atidėliodamas svarbius sprendimus geresniems laikams.

Liūtas

Teks parodyti visą įmanomą tvirtumą, kad nei aplinkiniai neapkrautų jo savo reikalais, nei jis pats nereikalautų iš savęs per daug. Verta išmokti pasakyti „ne“ (taip pat ir sau), iš anksto pasiruošti mandagių atsisakymų rinkinį.

Mergelė

Gyvenime gali atsirasti tam tikra pagunda: patrauklus pasiūlymas, pažintis su simpatišku priešingos lyties atstovu, noras padaryti kažką uždrausto. Žvaigždės pataria kruopščiai pasverti visus „už“ ir „prieš“.

Svarstyklės

Susiklosčiusi situacija gali pareikalauti pilnai parodytų savo profesionalius įgūdžius ir įrodyti kitiems ar sau savo kompetenciją kokiu nors klausimu. Tačiau Svarstyklės turi reikiamų žinių ir įgūdžių, kad neprarastų reputacijos.

Skorpionas

Žvaigždės suteikia Skorpionui harmonijos sieloje. Jam lengvai seksis bet koks reikalas. Seni probleminiai klausimai gali išsispręsti savaime. Tai puiki diena pagerinti santykius su aplinkiniais, Skorpionas lengvai sužavės bet ką.

Šaulys

Raktas į sėkmę yra atsargumas. Kažkas gali užsinorėti jį apgauti. Norint išvengti galimų nuostolių, Šauliui reikia patrigubinti budrumą. Ir netapti abejotinų schemų, į kurias jį bandys įtraukti aplinkiniai, dalyviu.

Ožiaragis

Laukia nuostabi harmonijos ir meilės diena! Vienišam Ožiaragiui diena gali padovanoti malonią romantišką staigmeną ar daug žadančią pažintį. Jei Ožiaragis turi mylimą žmogų, jiems būtina šią dieną praleisti kartu.

Vandenis

Neturėtų imtis naujų projektų – yra tikimybė, kad viskas pasisuks ne taip, kaip reikia. Reikalai ir darbas erzins ir nesiseks. Tad geriau skirti dieną mylimam žmogui, draugams, tinginiavimui ar paprastiems gyvenimo malonumams.

Žuvys

Nebus sunku įtikinti aplinkinius savo teisumu ar sužavėti kokia nors avantiūristine idėja. Jų idėjos bus patrauklios būtent dėl savo fantastiškumo, o skaičiuotuvu viską apskaičiuoti „nuo iki“ galima ir kokią kitą, nuobodesnę dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS