Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugpjūčio 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 9 D.)

  • 0

Avinas

Sunki diena. Užklups netikėtos ir labai nemalonios finansinio pobūdžio naujienos. Sudėtingą situaciją gali pabloginti staigus jūsų agresijos protrūkis. Net jei jūsų antrasis vardas yra šaltakraujiškumas, pasiruoškite raminamųjų.

Jautis

Smarkiai sumažės fizinis aktyvumas. Tai pasakytina ir apie seksualinę sritį – gali kilti nesusipratimų tarp partnerių, ypač jei tai tik romantiškų santykių pradžia. Savo apatiją stenkitės kompensuoti nuoširdžiais pokalbiais.

Dvyniai

Diena nelabai tinkama aktyviai veikti, nors energijos daugiau nei pakankamai. Panaudokite ją planuodami artimiausią ateitį ir ieškodami informacijos. Sulauksite sėkmės, jei kreipsitės į biurokratines institucijas.

Vėžys

Svarbiausi bus išoriniai dalykai. Verta užsiimti kūno ir išvaizdos puoselėjimu. Apsilankykite grožio salone – procedūros bus labai sėkmingos, teigiami išvaizdos ir savijautos pokyčiai išliks ilgam.

Liūtas

Nuo jūsų sąmoningai slepiama informacija, be kurios visi jūsų veiksmai praranda prasmę. Kad surastumėte pilkąjį kardinolą, gali tekti griebtis ezoterinių praktikų. Tik niekam neatskleiskite savo planų.

Mergelė

Imti paskolas iš bankų kategoriškai draudžiama – galimybė viską grąžinti laiku itin maža. Skolintis iš draugų, net ir su palūkanomis, galima – gana greitai išsimokėsite. Vakarą geriausia skirti planavimui.

Svarstyklės

Netikėtos žinios gali ilgam išmušti iš vėžių. Sugrįžti į įprastą ramią būseną bus labai sudėtinga. Neverta bandyti kurti geros nuotaikos iliuziją. Raskite progų pabūti vienas, kad atsigautumėte.

Skorpionas

Jei šiandien dėl kokių nors priežasčių jums siūloma dirbti nuotoliniu būdu, sutikite nedvejodami. Po šio pasiūlymo įvyks kažkoks atsinaujinimas. Bet kokiu atveju poreikio eiti į darbą ryte nebuvimas turės teigiamos įtakos jūsų savijautai.

Šaulys

Jus valdys fantazija. Būtent ji suteiks ryškių spalvų seniai pabodusioms buities ir darbo pareigoms. Gryno oro gurkšnis, naujos detalės ir viliojančios perspektyvos palaikys gerą nuotaiką. Diena ypač palanki  kultūros srities darbuotojams.

Ožiaragis

Prisipažinkite, kad jūsų gyvenime yra žmonių ir aplinkybių, kurios kelia tik neviltį ir tuštumos jausmą. Teks būti negailestingiems ir nutraukti visus kontaktus, kurie traukia jus į dugną. Tada atsiras vietos kažkam naujam ir šviesiam.

Vandenis

Verta saugotis vabzdžių. Nuo įkandimo gali kilti rimta komplikacija, o kai ką gali ištikti isterijos priepuolis, susidūrus su ypač bjauriu faunos atstovu. Be to, ezoterikai dažnai sieja vabzdžius ir neigiamą išorės įtaką.

Žuvys

Neteisingai įrašyti, bet šiandien reikalingi kontaktai sutrikdys jūsų šios dienos planus. Teks pasitelkti visą sumanumą ieškant tinkamo žmogaus ar galinčio atlikti jo funkcijas. Vakare nuotaika pagerės ir situacija taip pat atrodys geresnė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS