Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (spalio 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SPALIO 19 D.)

  • 0

Avinas

Avino galvoje suksis mintis, kad statusas yra pinigai, ir kuo daugiau pinigų turi, tuo stipresnė tavo padėtis visuomenėje. Idėja, žinoma, nenauja, tačiau Avinas susirūpins savo socialine padėtimi ir gali visą dieną galvoti, kaip praturtėti. Deja, tikimybė iš tikrųjų praturtėti šiandien yra nedidelė.

Jautis

Jaučio vakar pradėti reikalai judės stebėtinai lengvai, be kliūčių. Tačiau visa kita Jaučiui kris iš rankų. Netgi paprasta kiaušinienė šią dieną gali pridegti, o lėkštė plaunant sudužti. Geriausia, visus namų ruošos darbus sumažinti iki minimumo.

Dvyniai

Dvyniai gali pasijusti dvasiškai pakylėti. Gali imtis įvairių žygdarbių, tačiau juos įgyvendinti nebus taip lengva, kaip norėtųsi. Jei Dvyniai nenori patirti nuostolių, šią dieną jiems verta apriboti savo nesuvaldomą veiklos troškulį.

Vėžys

Vėžys rizikuoja patirti visus epikūrizmo sunkumus. Ypač sunku bus atsispirti pagundai suvalgyti kokį nors gardų kaloringą patiekalą. Tad jei Vėžys nusiteikęs kovoti su kilogramais, šiandien jam geriau nesirodyti tose vietose, kur skaniai kvepia. 

Liūtas

Liūto diena žada praeiti pagal visiems žinomą šūkį: „Viskas arba nieko.“ Ir nežinia, kuris iš jų geresnis. Jei Liūtas pasiduos pagundai ilgiau pamiegoti ir visiškai nieko neveikti, diena praeis ramiai. Tačiau jei šiandien jis pradės veikti, pakils tiek daug dulkių, kad mažai nepasirodys! Tad gal tikrai geriau pailsėti?

Mergelė

Mergelės diena prabėgs pasyviai. Tačiau tai bus labai harmoningas pasyvumas. Šią dieną vargu ar Mergelei prireiks daugiau energijos. Bet kokia proga ji stengsis atsipalaiduoti ir nieko neveikti. Ir tai šiandien bus pats geriausias sprendimas.

Svarstyklės

Nuo pat ryto Svarstykles gali persekioti kokia nors globali idėja. Svarstyklės galvos apie ją visą dieną, tačiau greičiausiai iki pat vakaro iš šios idėjos nieko protingo negims. Jei vis dėlto ir gims, tai tikrai bus kažkas ypatingo!

Skorpionas

Skorpioną gali lydėti nepasitenkinimo jausmas. Patys įprasčiausi, kasdieniai reikalai judės į priekį su kliūtimis. Skorpionas greičiausiai norės išlieti savo susierzinimą ant šalia esančių žmonių (įskaitant ir artimuosius). To daryti nereikėtų, nes tai gali sugadinti santykius. Geriau tiesiog šią dieną išlaukti.

Šaulys

Šaulys norės išjudinti kitus ir sužavėti kažkuo įdomiu. Tačiau tai daryti nerekomenduojama. Pirma, šią dieną bus labai sunku ką nors išjudinti. Antra, jei tai vis tiek pavyks, rezultatas gali būti ne toks malonus, kaip atrodo Šauliui. Taigi šiandien geriau niekam netrukdyti, o imtis savo reikalų.

Ožiaragis

Ožiaragio energijos galia bus ne mažesnė kaip dinamito! Tik neaišku, kaip šią energiją panaudos pats Ožiaragis. Jei jūsų energija bus skirta kokiai nors naudingai veiklai, per vieną dieną galėsite nuveikti tiek, kiek kiti negalėtų per mėnesį. Bet jei ši energija nukreipiama kur nors ne ten... Deja, dinamitas yra dinamitas!

Vandenis

Vandenis turės retą galimybę nieko neveikti. Šios dienos įvykius galima drąsiai palikti savieigai. Pirma, Vandenis vis tiek negalės pakeisti jų kurso. Antra, bet kokie bandymai paveikti situaciją šiandien sukels tik chaosą ir šurmulį. Be Vandenio įsikišimo viskas susitvarkys, nors ir ne iš karto.

Žuvys

Žuvys gali atrasti savyje generolo sugebėjimų. Bent jau norės komanduoti visą dieną. Kitų vangumas ir noras išsisukti nuo pareigų glumins ir erzins Žuvis. Pačios Žuvys (kaip įprasta generolams) šiandien greitumu irgi neišsiskirs.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS