„Apple“ pristatė daug žadančią „iOS 8.3“ | KaunoDiena.lt

"APPLE" PRISTATĖ DAUG ŽADANČIĄ "IOS 8.3"

  • 0

Vos tik išleidusi kompiuteriams "Mac" skirtą operacinės sistemos atnaujinimą "OS X 10.10.3 Yosemite", kompanija "Apple" atkreipė dėmesį ir į mobilius įrenginius, pristatydama "iOS 8.3".

Tai jau trečias stambus atnaujinimas, skirtas iOS 8, kurios pagrindu dirba "iPhone", "iPad" ir grotuvai "iPod Touch". Vartotojai, kurių įrenginiai turi "iOS 8.2" ir viešai prieinamą "iOS 8.3 Beta" versiją, išleistą kovo mėnesį, jau gali įdiegti atnaujinimą.

Atnaujinime esančių pakeitimų, klaidų pataisymų sąrašas gana platus. Kūrėjai patobulino darbą su Wi-Fi tinklais, atlikti pakeitimai, susiję su naršyklės "Safari" kortelėmis, modifikuotos trečių šalių kūrėjų siūlomos klaviatūros.

Atnaujinta programėlė "Messages", padidinta bendra mobilių programėlių sparta, taip pat patobulinimų sulaukė luetooth, CarPlay, Family Sharing, Calendar events, Exchange meetings, VoiceOver, VPN, Braille Screen Input, Speak Screen ir kiti komponentai.

"Apple" pagerino komponentą "iCloud Photo Library", kuris gali dirbti su programėle "Photos", esančia stacionarioje operacinės sistemos "OS X 10.10.3" versijoje. Daug dėmesio sulaukė šypsenėlės ir galimybė jas skirstyti pagal kategorijas. Galiausiai pažadėtas didesnis sistemos stabilumas, dirbant su kai kuriomis esminėmis programėlėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS