PO SOČIŲ ŠVENČIŲ – LENGVI IR MAISTINGI PIETŪS
Po gausių žiemos švenčių vaišių siūloma pasigaminti salotas. Receptą pristato karšto maisto užkandinės-baro „The Great Tit“ virtuvės šefas Domas Sikorskis.
Karštų bulvių kroketų ir degintų paprikų salotoms reikės:
10 orkaitėje keptų bulvių kroketų;
1/2 raudonosios degintos paprikos be odos;
15 g gražgarsčių;
20 g mėlynojo pelėsinio sūrio;
100 g plėšytos rūkytos vištienos krūtinėlės;
1/4 šiaudeliais pjaustyto mėlynojo svogūno;
2 šaukštų balzaminio acto;
50 ml tyro alyvuogių aliejaus;
1/2 citrinos sulčių;
15 g lygialapių petražolių;
1 šaukšto medaus.
Gaminimo instrukciją rasite čia.
Gairės:
receptas, lengvi pietūs, bulvių kroketai, paprika
Rašyti komentarą
Komentarai (0)
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
-
DMN inf.0 komentarai
-
DMN inf.1 komentarai
-
LNK inf.9 komentarai