Į Lietuvą sugrįžta „Millennium 2000 fest“ ir net keturi to meto atlikėjai | KaunoDiena.lt

Į LIETUVĄ SUGRĮŽTA „MILLENNIUM 2000 FEST“ IR NET KETURI TO METO ATLIKĖJAI

  • 4

Į Kauno „Žalgirio“ areną gruodžio 6 d. sugrįžta „Millennium 2000 Fest“. Tai vienintelis ir vienas populiariausių renginių Lietuvoje, atvežantis į šalį žymiausius 2000-ųjų atlikėjus. Ankstesniais metais šis festivalis sulaukė ypatingai didelio lankytojų skaičiaus ne tik iš Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių.

Šiais metais į „Millennium 2000 Fest“ atvyksta net keturios pasaulinės to meto žvaigždės: „Eiffel 65“, „Groove Coverage“, „Sylver“ ir „Alice Deejay“. Tai bus didžiausias 2000-ųjų vienos nakties festivalis Baltijos šalyse po vienu stogu. Pirmus 1 tūkst. bilietų bus galima įsigyti pigiau – po 39 eurus, vėliau bilietai brangs.

Pirmoji vakaro žvaigždė – „Alice Deejay“. Olandų „trance-pop“ projektas, kurį įkūrė ir prodiusavo Wessel van Diepen, Dennis van den Driesschen, Sebastiaan Molijn ir Eelke Kalberg. Ši grupė geriausiai žinoma dėl savo 1999 m. singlo „Better Off Alone“, kuris sulaukė viso pasaulio dėmesio ir 2023-iaisiais naujai atgimęs, perremiksuojamas šiomis dienomis pasaulyje populiariausių didžėjų.

Antroji vakaro žvaigždė – „Groove Coverage“. Vokietijos euro-trance/Hands up stiliaus grupė. Šis stilius išsivystė iš kiek anksčiau paplitusios ir išpopuliarėjusios Europos šokių muzikos. Projektą „Groove Coverage“ sudaro Dj Novus ir Axel’is Konrad’as. Melanie Munch (geriau žinoma kaip Mell) yra pagrindinė vokalistė, o jai pritaria dainininkė Verena Rehm. Grupė sukūrė daugybę dainų, kurios išgarsėjo visame pasaulyje, ypač Vokietijoje. Lietuvoje ir visoje Europoje populiariausios ir „Žalgirio“ arenoje skambėsiančios „Groove Coverage“ dainos: „Moonlight shadow“, „Poision“, „God is a girl“ ir kt.

Trečioji vakaro žvaigždė – pirmą kartą Lietuvoje koncertuosianti „Sylver“. Grupė iš Belgijos, pasaulyje išgarsėjusi su hitu „Turn the Tide“ ir „Forgiven“, neaplenkia nei vieno 2000-ųjų stiliaus muzikos festivalio ir priverčia tūkstantines minias šokti į viršų pakeltomis rankomis. 

Vakarui pasiekus kulminaciją ant scenos žengs šokių muzikos genijai „Eiffel 65“. Šios Italų grupės kūriniai, tokie kaip „Blue (Da Ba Dee)“, „Move your body“, „Heaven“ ir kt. iki šiol groja įvairiose pasaulio radijo stotyse, festivaliuose bei yra perremiksuojami kitų pasaulinio lygio didžėjų.

Gruodžio 6 d. „Žalgirio“ arena surengs didžiausią diskoteką Baltijos šalyse. Renginio organizatoriai planuoja parduoti 10 tūkst. bilietų ir sulaukti dalyvių iš užsienio. Bilietai bus platinami ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje. Šią dieną „Žalgirio“ arenos pagrindinė erdvė pavirs didžiuliu naktiniu klubu. Lazerių šou, sumontuotas įspūdingas kiekis – net 12 tonų garso bei šviesų, 8 metrų skulptūros, dar du didžėjai „Žalgirio“ areną pavers didžiausia šokių muzikos aikštele. Grįšime į spalvinguosius 2000-uosius metus, o organizatoriai žada, kad šis koncertas-festivalis bus aukso raidėmis įrašytas į Lietuvos koncertų istoriją.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Na

Dėl supratimo ir skonio nesiginčijama.

kaunietis

ar jau paklausė kieno Krymas?

Pasipinigavimas sezonu

Kas eis į tokį a š.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS