Prieš šokiruojantį renginį E. Vaitkevičė griebsis paslaptingų ritualų | KaunoDiena.lt

PRIEŠ ŠOKIRUOJANTĮ RENGINĮ E. VAITKEVIČĖ GRIEBSIS PASLAPTINGŲ RITUALŲ

  • 1

Į teatralizuotą ir satanizmo elementais šokiruosiantį sceninio įvaizdžio kolekcijos pristatymą specialiai iš Londono atvyks Eglija Vaitkevičė.

Rugsėjo 25 dieną, trečiadienį, Kauno Laisvalaikio namuose „Nautilus“ vyks plaukų stilistų Eivido Mackevičiaus ir Karolio Murausko renginys „Fashion Show of Mac&Mur”. Į teatralizuotą ir satanizmo elementais šokiruosiantį sceninio įvaizdžio kolekcijos pristatymą specialiai iš Londono atvyks ten gyvenanti Eglija Vaitkevičė.

„Mano vaidmuo - šviesioji pusė, kuri nepasiduos juodojo pasaulio gundymams. Be to, prieš lipdama į sceną atliksiu paslaptingus ritualus bei susikursiu mistines apsaugas nuo blogio, – atvirauja „Fashion Show of Mac&Mur” sau neįprastame amplua pasirodysianti ir garsiosios amerikietės Lanos Del Rey dainas atliksianti Eglija Vaitkevičė. – Mane, kaip ir kiekvieną žmogų, į savo pusę nuolat bando patraukti Liuciferis ar kitoks juodojo pasaulio atstovas. Nemažai žmonių yra pardavę sielas velniui už patogų ir malonumų kupiną gyvenimą, bet aš tokiam juodajam pasauliui mandagiai parodau duris.“

Pasak organizatorių, beveik pusantros valandos truksiantis renginys nustebins ir išrankiausius žiūrovus. Avino galva, senovinių raktų ryšulys, stilizuotas apverstas kryžius, dvi scenos, didelis podiumas, ypatingas apšvietimas, pūsti, karkasiniai kostiumai su spygliais, specialiai samdyta kosmetologų komanda, subtili erotika ir finalinis akcentas su šokiruojančiomis dekoracijomis.

„Norime harmonizuoti dvi galingas jėgas – satanistinį juodumą ir dangaus baltumą bei mirgėjimą. Juk viena jėga be kitos neegzistuotų", – teigia kai kurias šokiruojančias renginio detales dar nutylintys žinomi stilistai E.Mackevičius bei K.Murauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

rykle

geras sou, plius avino galva...zinomi stilistai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS