Kauno marių regioniniame parke – nauji lankytojai | KaunoDiena.lt

KAUNO MARIŲ REGIONINIAME PARKE – NAUJI LANKYTOJAI

  • 15

Įtempta situacija šalyje, nerimas dėl savo ir kitų sveikatos, sudėtingos darbo sąlygos ir nežinia dėl finansinės situacijos trina šypsenas nuo mūsų veidų, tačiau Kauno marių regioninio parko direkcija pabandė bent trumpam praskaidrinti nuotaiką, įkeldama vaizdų iš parko kasdienybės. 

Tiksliau, iš „kasdienybės“.

„Sumažėjus parke lankytojų, pastebime akivaizdžius pokyčius. Vanduo Kauno mariose dar niekada nebuvo toks skaidrus, o dangus virš jų – toks giedras. Samylų įlanka tiesiog atsigavo! Net gulbės sugrįžo. O visa kita kaip visada“, – rašė feisbuke direkcijos atstovai.

O tas „kaip visada“, kaip matyti įkeltoje nuotraukoje – Samylų įlankoje neva besiturkškiantys dramblys, plunksnas besitvarkantys pingvinai ir iš vandens sinchroniškai bešokinėjantys delfinai.

Šis balandžio 1-osios pokštas nepaliko abejingų. 

„Vilnelėje vakar ties Gedimino kalnu keturi krokodilai turškėsi! Sako, šiandien ryte juos matė jau Jonavoje, tai sutikite po pietų Neries ir Nemuno santakoje“, – į žaidimą įsitraukė internautai.

„Kol kas tik vienas praplaukė, kiti, matyt, kažką rezga“, – geros nuotaikos nestokojo parko atstovai, tikinę, kad įlankoje yra ir žirafų, tik jos netilpo į kadrą.

„Platelių eźere plaukioja rykliai. Nesimaudykite“, – „įspėjo“ kitas komentatorius.

„Kad tamė Plateliu ežerė ėr vasara žmuogšala yr, gal tėi rykle nubimbaliet – rek anus gelbiet!“ – į žemaitišką tarmę akimirksniu persijungė parko atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Ančiasnapė

Ilsisi Planeta nuo žmonių, nuo beatodairiško vartojimo, teršimo, kirtimo, ėdimo, tai laikas, kai užsidarę , lesdami kruopas turime galimybę perkainoti vertybes, kai nereikia lakstyti po prekybos centrus, daryti shoping-ą, nereikia klijuoti vėduoklių ant nušiurusių blakstienų, putlinti lūpų, nusipaišyti antakius. Užsidėjai respiratorių ant veido ir makiažas gatavas.

Anonise, \\\\\.../////

ką vartoji???,išmok rašyti,--- "dziouke",nedapi...tas.

Anonimas

..na,ir pusgalvis tu[\\\\\///// blndis]] feeee kvailys --sugadinai balandzio 1mos dziouka!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS