Skandalas progimnazijoje: aiškėja, kad mokytoja prisigėrė per pertrauką | KaunoDiena.lt

SKANDALAS PROGIMNAZIJOJE: AIŠKĖJA, KAD MOKYTOJA PRISIGĖRĖ PER PERTRAUKĄ

  • 69

LSU Kėdainių „Aušros“ progimnaziją supurtė skandalas. Per ilgąją pertrauką istorijos mokytoja prisigėrė tiek, kad nebegalėjo tęsti darbo. Teko įsikišti ir pareigūnams.

Spalio 17 d. po 14 val. į progimnaziją lėkė policijos pareigūnai. Buvo gautas pranešimas, kad Chemikų gatvėje esančioje „Aušros“ progimnazijoje dirba neblaivi mokytoja.

Atvykus pareigūnams, mokytojos ugdymo įstaigoje jau nebuvo – ji buvo išėjusi namo.

Pranešė tėvai

Aiškėja, kad apie neblaivią pedagogę pareigūnams pranešė mokinių tėvai, jiems apie keistai besielgiančią mokytoją papasakojo mokiniai.

Tuo metu patys tėvai ir giria, ir smerkia mokytoją. Pedagogė, dėsčiusi ne tik istoriją, bet ir žmogaus saugą, ugdymo įstaigoje dirba nuo šių metų rugsėjo. Tiesa, problemų buvo ir anksčiau.

Dimitrijaus Kuprijanovo/„Rinkos aikštės“ nuotr.

Kaip rašo tv3.lt, kėdainiškiai kalba, kad pedagogei esą 2016 m. buvusią darbovietę – Kėdainių rajono Akademijos gimnaziją – teko palikti irgi dėl velnio lašų.

„Gandai yra gandai, mes jais nesivadovaujame, yra dokumentai ir mokytoja buvo atleista šalių susitarimu, tai tik tiek galiu konstatuot“, – teigė Švietimo skyriaus vedėja Vilma Dobrovolskienė. Švietimo skyriaus duomenimis, kėdainietė turėjo ilgą apie 18-os metų pedagoginio darbo stažą.

Tačiau tėvai pažymi, jog mokytoja yra labai mėgstama vaikų, gabi, šiuolaikiška, gebanti sudominti ir išmokyti vaikus. Tačiau koją jai vis pakiša velnio lašai.

Prisigėrė per pertrauką

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo „Aušros“ progimnazijos direktorė Lina Adomaitienė, vadovybę apie vos ant kojų pastovėjusią mokytoją informavo mokiniai.

„Budinti direktorės pavaduotoja ugdymui mokytoją rado klasėje besielgiančią neadekvačiai, nerišliai kalbant. Mokytojos buvo paprašyta paaiškinti susidariusią situaciją, mokytoja nušalinta nuo darbo“, – nemalonią patirtį prisiminė vadovė.

Anot jos, peržiūrėjus vaizdo stebėjimo kameras, pastebėta, kad po 4 pamokų mokytoja buvo išėjusi iš progimnazijos į netoli esančią parduotuvę, kur galimai ir įsigijo svaigalų.

Progimnazijos, freepik.com nuotr.

L. Adomaitienės teigimu, rugsėjo mėnesį mokytoja turėjo nedarbingumą, spalio pirmomis dienomis, keletą dienų taip pat buvo neatvykusi į darbą dėl sveikatos sutrikimo.

Su minima mokytoja nutraukta darbo sutartis dėl šiurkštaus darbuotojo darbo pareigų pažeidimo.

GALERIJA

  • Skandalas progimnazijoje: aiškėja, kad mokytoja prisigėrė per pertrauką
  • Skandalas progimnazijoje: aiškėja, kad mokytoja prisigėrė per pertrauką
Dimitrijaus Kuprijanovo/„Rinkos aikštės“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (69)

Arunas Toliusis

Negerai .iš karto atleisti.kodel? O gal reikia pagalbos žmogui? Žmogiškumo nei lašo.laise Lietuvoje nieko gero nedavė .tik žmonių susvetimėjimą ir valdžios beribį durnuma ir gobšumą.

Kvailaboba

Reikėjo jai rektaliniu būdu susipilti, nebūtų peregaro kvapo. O svirduliavimą galėtų nurašyti ant silpnumo:)

tai 3

pakartotynas negatyvo skleidimas pppz=0
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS