Stipri audra siaubė Lietuvą: tvino gatvės, virtę medžiai lamdė automobilius | KaunoDiena.lt

STIPRI AUDRA SIAUBĖ LIETUVĄ: TVINO GATVĖS, VIRTĘ MEDŽIAI LAMDĖ AUTOMOBILIUS

Pastarąją parą ugniagesiai gelbėtojai 27 kartus visoje Lietuvoje vyko šalinti ant važiuojamosios kelio dalies nuvirtusių medžių.

Kauno apskrityje tokių atvejų užregistruota vienuolika, Vilniaus apskrityje – septyni, Marijampolės apskrityje – trys, Alytaus ir Tauragės apskrityse – po du, Utenos ir Panevėžio apskrityse – po vieną, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Per stiprų lietų nuvirtę medžiai Vilniuje nukrito ant aštuonių automobilių įvairiose sostinės vietose, apie nukentėjusiuosius nepranešama.

Ketvirtadienio vakarą, 19.27 val., gautas pranešimas, kad Vilniuje, Rūdninkų gatvėje, medis užvirto ant trijų automobilių ir blokuoja pravažiavimą.

Lietuvoje – stiprus lietus ir kruša

Feisbuko nuotr.

Pasak ugniagesių, medis buvo pašalintas nuo automobilių „Volvo C70“ ir „VW Touran“ bei važiuojamosios kelio dalies.

Tą patį vakarą medis ant trijų automobilių nuvirto Pylimėlių gatvėje.

Panaudoję grandininį pjūklą ir hidraulinę įrangą, gelbėtojai medį pašalino nuo automobilių „Toyota Auris“, „Skoda Octavia“ ir „VW Arteon“.

Be to, Antakalnio gatvėje, namo kieme, ant automobilio nuvirto medis, išdaužė stiklus. Panaudojus grandininį pjūklą, nuvirtęs medis pašalintas nuo automobilio „Ford Edge“, atlaisvintas įvažiavimas į kiemą ir įėjimas į laiptinę.

Dar vienas panašus pranešimas gautas penktadienio paryčiais.

4.15 val. gelbėtojams buvo pranešta, kad Dariaus ir Girėno gatvėje ant automobilio nuvirto medis.

Paaiškėjo, kad medis buvo nukritęs ant automobilių „Volvo XC 90“ ir „Toyota Yaris Verso“. Jis buvo supjaustytas ir pašalintas.

Gelbėtojų pagalbos ketvirtadienį šaukėsi ir Kauno gyventojas.

22.53 val. gautas pranešimas, kad Palemono gatvėje užgeso automobilis, semia automobilį, gyventojas negali išlipti.

Atvykę gelbėtojai automobilį „VW Touran“ rado apsemtą maždaug metro gylyje.

Panaudoję gervę, ugniagesiai automobilį ištraukė iš vandens ir patraukė į šalikėlę, vairuotojas buvo išlaisvintas, o teritorija aptverta „STOP“ juosta. 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ernestas.

Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų, išdavikų-žvalgų, karo kurstymas, propoganda. Visą Lietuvą planavo nusagstyti mažais atsparos taškais kuriuose budėtų ne po daug išdavikų-žvalgų, paruoštų svajotojų, ne tik kautis, bet informuoti, kurstyti tautą apie vidaus ir pasaulio įvykius. Laisvės galėjo trokšti tik banditai arba psichiniai ligoniai. Sistema išaiškino pati save. Kurgi ne, vergija-tai palaima, o nepriklausomybės troškimas- ne kas kita kaip liguistas kliedesys. Gyvenimo tariamo ssocializmo sąlygomis, beviltiškoje tamsoje privalėjome įžiūrėti akinančią šviesą, o tai kas balta- be atodairos trypti ir juodinti. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, D. Žukauskas, M. Baršys. G. Žaliagiris, A. Venckus. V. Adamkus, A. Kubilius. D. Šermukšnienė, Š. Jonušas, J. Raudeliūnienė, I. Kvietkauskienė, Pilipavičius. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS