Per avariją A. Juozapavičiaus prospekte sužalotas keleivis | KaunoDiena.lt

PER AVARIJĄ A. JUOZAPAVIČIAUS PROSPEKTE SUŽALOTAS KELEIVIS

  • 4

Šeštadienį Kaune, Juozapavičiaus prospekte, įvyko avarija - susidūrė du lengvieji automobiliai.

"Susidūrus dviems lengviesiems automobiliams, nukentėjo vieno jų keleivis. Jis sužalotas nesunkiai, tačiau išvežtas į ligoninę", - portalui kaunodiena.lt sakė Kauno kelių policijos darbuotojas.

Pasak jo, avarija įvyko 11:40 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

VYTAS

O KAM JAS ŽENKLINTI SKUDURAIS,JEI JOS NEIŠLINDĘ.JEI BOBA VIETOJE STABDŽIŲ GAZĄ SPAUDŽIA,NIEKAS NEKALTAS.O ŽMOGUS VEŽA SAVO AUTO KĄ NORI,TAISYKLĖSE NENURODYTA,KĄ VEŽTI,TIK TAISYKLĖSE NURODYTA LAIKYTIS SAUGAUS ATSTUMO.GERAI,KAD PRISIVOGĘS PINIGŲ,SUGEBI NUSIPIRKTI PRABANGŲ.ŽMONĖS IŠ ALGOS NESUGEBA VAŽINĖTI BMV IXSAIS.

hm

o ar tos lentos buvo paženklintos bent kokiu raudonu skurliu?

O ką gi mums siūlo TS - LKD -isstai?

Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!?) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS - LKD ! Savivaldybėje aukštas "čččinnas", sužinojęs, kad kyšinninnkė onna dannutė griiciennė yra TS - LKD -isstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valllytoja ar virrrėja viską matto, - atvažiuoja teisėsauga: "pažžeidimų nerrrasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS