Domeikavoje – specialiųjų tarnybų apgultis dėl kaimynės, kuri buvo su ausinėmis prie kompiuterio | KaunoDiena.lt

DOMEIKAVOJE – SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ APGULTIS DĖL KAIMYNĖS, KURI BUVO SU AUSINĖMIS PRIE KOMPIUTERIO

  • 20

Kauno rajone pilietiški kaimynai ant kojų sukėlė specialiąsias tarnybas. Anot jų, kelias valandas buvo neįmanoma susisiekti su 60-mete vieno kotedžo gyventoja. Šio aliarmo rezultatas – kuriozinis.

Kaip rašoma Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos paros įvykių suvestinėje, spalio 26-osios rytą, apie 11 val., kaimynų pagalbos šauksmas atskriejo iš Domeikavoje, Varluvos kaime esančios Varluvos gatvės.

Išsigandę gyventojai pranešė, kad nuo ryto nesusiekia su kotedže gyvenančia 60-mete kaimyne. Skambinant niekas nedaro durų, kurios – užrakintos iš vidaus. Girdisi, kad viduje loja šuo, o kieme stovi kaimynės automobilis.

Kaimynai įtarė, kad moteriai sutriko sveikata. 

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai gelbėtojai atliko žvalgybą, tačiau imtis tolimesnių veiksmų neprireikė – moteris duris atidarė pati, gyvybei pavojaus nebuvo.

Paaiškėjo, kad moteris buvo su ausinėmis prie kompiuterio posėdyje ir negirdėjo kaimyno beldimo į duris. 

Panašus įvykis ugniagesių gelbėtojų suvestinėje nugulė ir užvakar – spalio 25-ąją.

Popiet, apie 15 val. buvo gautas pareigūnų pranešimas, kad reikalinga pagalba patekti į buto, esančio Prienų rajono Statybininkų g., vidų.

Atvykę ugniagesiai gelbėtojai panaudojo glaustines kopėčias, rankinį inventorių ir pro langą pateko į buto vidų, įleido pareigūnus.

„Buto savininkė miegojo lovoje“, – taip visas sukeltas sujudimas reziumuotas paros įvykių suvestinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Ironijai

Skaityt išmokite. Aiškiai parašyta posėdyje. Jūsų žiniai, daug žmonių dirba iš namų nors dalį darbo laiko.

Regi

Tris valandas neatidarai kaimynams ir jie kviečiasi tarnybas durims laužti? Juk gali ir pėsčiomis kur išeiti šunį ir auto namie palikęs. Grįžti, durys išlaužtos. Super. Ar ta kaimynė tokia jau ligota, kad būtinai ją prižiūrėti reikia? Aš naktimis dirbau, tai tokių besibaladojančių kaimynų buvau pradėjusi nekęsti. Grįžti namo, griūni į lova ir prasideda. Tai kokiai kavos išgerti, tai kita pro šalį ėjo, tai ko pasiskolinti. Aš ir neatidarydavau. Savo namuose turi teisę neatidaryti durų, jei miegi, guli vonioje ar klausaisi muzikos. Jei tokie geri kaimynai, tai gal telefono numerį turi?

ironija

60-metė kalbėjosi su Amerikos kariškiu,kuris pažadėjo ją vesti, kad prieš tai galėtų pervesti dešimtis tūkstančių eurų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS