Išpuolis prieš pakaunės policiją: neradęs pareigūnų, perpykęs karmėlaviškis suniokojo jų turtą | KaunoDiena.lt

IŠPUOLIS PRIEŠ PAKAUNĖS POLICIJĄ: NERADĘS PAREIGŪNŲ, PERPYKĘS KARMĖLAVIŠKIS SUNIOKOJO JŲ TURTĄ

  • 4

Sausio 1-ąją į tarnybą atvykusių Kauno rajono policininkų laukė neeilinis akibrokštas. Konstatuota, kad apgadintos jų patalpų Karmėlavoje šarvuotos durys, apsauginės langų žaliuzės bei pašto dėžutė.

56-erių įtariamasis šiuo išpuoliu, kaip paaiškėjo, įvykdytu dar paskutinę 2022-ųjų dieną, buvo sulaikytas sausio 2-ąją.

Jį surasti padėjo ne tik vaizdo kamerų įrašai, bet ir liudytoja, kurios akyse šis panašiais išsišokimais pagarsėjęs pusamžis karmėlaviškis nesulaikė savo įniršio.

Pirminiais duomenimis, šį kartą žvėrį jame pažadino tai, kad, panašu, jog supainiojęs darbo dienas su poilsio ir atvykęs gruodžio 31-osios vidurdienį į šias buvusias Karmėlavos policijos nuovados patalpas, esančias šalia vietinės seniūnijos, kurių dviem kabinetais tebesinaudoja Kauno rajono policija, ir, neradęs darbo vietoje pareigūnų, jis nesugalvojo nieko kito, kaip griebti netoliese buvusį vazoną, o po to – ir akmenį bei pradėti niokoti policijos turtą.

Pagal pradėtą ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo jam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba įkalinimas iki dviejų metų.

Nors įtariama, kad išpuolio metu šis teistumų jau turintis Karmėlavos seniūnijos gyventojas galėjo būti neblaivus, sulaikant jį sausio 2-osios vidurdienį savo namuose, jau teko konstatuoti, kad išsišokėlis jau išsipagiriojęs.

Įtariamajam neneigiant savo kaltės, po apklausos jis paleistas.

Policija per šį išpuolį jai padarytos turtinės žalos dar negali įvardyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

cha...matomai ,cia patrijotas partizanas

uzpuole ,,stribyna,,, liaudies gyneju garnizono nuovada..

Manau, \\\\\.../////

zonoje gaidžiu "tarnavo",tokie laisvėje labai agresyvūs.

Ukrainietis

Girtų ziomų darbas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS