Kaune rastas moters lavonas: nužudymu įtariamas sugyventinis – sulaikytas | KaunoDiena.lt

KAUNE RASTAS MOTERS LAVONAS: NUŽUDYMU ĮTARIAMAS SUGYVENTINIS – SULAIKYTAS

Šeštadienį Kaune esančiame bute rasta negyva moteris, sulaikytas nužudymu įtariamas jos sugyventinis.

Kaip paaiškėjo, medikus į įvykio vietą Studentų gatvėje rugsėjo 30-ąją, prieš vidurdienį, iškvietė pats įtariamasis, gimęs 1980 metais.

Susisiekęs skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu, sugyventinis tikino dar nežinantis, ar moteris mirė ir sakė, kad jai reikia teikti pagalbą.

Atvykusiems medikams jis aiškino, kad savo dešimčia metų vyresnę sugyventinę namuose buvo palikęs vieną. Tvirtino, kad dar penktadienį ją matė gyvą, o šeštadienį rado be gyvybės ženklų.

Medikai konstatavo moters mirtį. BNS duomenimis, moters kūnas buvo sumuštu veidu. Tačiau budinti greitosios medicinos pagalbos stoties darbuotoja portalo kauno.diena.lt žurnalistams teigė, kad nors kūnas – pamėlęs, jokių akivaizdžių smurto žymių nematyti. Mirties priežastį aiškinsis teismo medicinos ekspertai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl artimo giminaičio ar šeimos nario nužudymo. Įtariamas sugyventinis sulaikytas dviem paroms, vėliau bus sprendžiama dėl jo suėmimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

taip

setons satanystu padedamas zudo zmones visom priemonem ypac itaiga narkotikais ka ir platina si uzsibuvusi kgb saika su rusais nieko bendro siandien neturint o atvirksciai jau bandant keist kaili tik ??? ar pavyks ,,, kazin ? ppz=0

apaciu vadas

Puiku,homosovietikai dvesia,naikinasi,nes gi gyvenimo dabar ner ,karas maras badas Lietuvoj.Keliaukit i amzinuosius sovietinius medziokles plotus.

Anonimas

kokioj vietoj student/????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS