Prokuratūros darbuotojos automobilis perėjoje kliudė mažametį dviratininką | KaunoDiena.lt

PROKURATŪROS DARBUOTOJOS AUTOMOBILIS PERĖJOJE KLIUDĖ MAŽAMETĮ DVIRATININKĄ

  • 18

Pirmadienio pavakarę Kaune prokuratūros darbuotoja kliudė pėsčiųjų perėja dviračiu važiavusį vaiką, pranešė Policijos departamentas. Pirminiais duomenimis, abiem jiems degė žalia šviesoforo „akis“. O nelaimė įvyko, kai vairuotojai praleidus perėja ėjusius pėsčiuosius ir jau pradėjus mirksėti šviesoforui, į ją įvažiavo ir minėtas mažametis.  

Šis eismo įvykis, pagal kurį pradėta tik administracinė teisena, užfiksuotas apie 17.15 val. Ukmergės ir Šiaurės gatvių sankryžoje. 

Nuosavą automobilį „Škoda Octavia“ vairavusi vieno Kauno apygardos prokuratūros skyriaus vyriausiojo prokuroro padėjėja R.T. pateko į šį eismo įvykį, grįždama po darbo į namus. Nustatyta, kad valstybės tarnautoja buvo blaivi.

Pirminiais duomenimis, į kairėn sukantį jos automobilį atsitrenkęs dešimtmetis tik nusibrozdino koją. Po greitosios medikų apžiūros įvykio vietoje jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Gairės: Kauno apylinkės prokuratūra, prokuratūros darbuotoja, partrenkė vaiką, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Ne valstybiniam smurtui

Lietuvoje vyksta vaiku naikinimas 46 patyre sex prievarta 19 nukentejo nuo girtuokliu ir narkomanu jau 2019 m del seimo ir prezidenturos neygalios

Kostas

Kaip visada zurnaliugos raso nesamones. Is pradziu raso kad kliude berniuka, po to jau raso, kad ji praleido pesciuosius ir tik tada berniukas ivaziavo i pereja. Jei vairuotoja praleido pesciuosius vadinasi dviratininkas atsitrenke pats ivaziaves? Tai kaip is tikruju buvo rasytojai jus... ???

Tautos stebėtojas

kai juozapiniai audi uzmuse vaika vis dar islaptinta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS