JULINOZA – Ukrainos laisvės balsas džiugins Klaipėdos džiazo festivalio publiką | KaunoDiena.lt

JULINOZA – UKRAINOS LAISVĖS BALSAS DŽIUGINS KLAIPĖDOS DŽIAZO FESTIVALIO PUBLIKĄ

  • 6

JULINOZA – tai muzikos prodiuserės, multiinstrumentalistės ir vokalistės iš Odesos (Ukraina), Juli Zaporozhets įsivaizduojamo sapno visata.

Šios grupės muzika kinematografiška, su alternatyvaus džiazo, trip-hopo ir neoklasikos elementais. Vokalinės – instrumentinės kompozicijos – tarytum poezijos pynė, supinta iš gilių išgyvenimų, nedrąsių svajonių ir tikėjimo taikaus pasaulio ateitimi.

Didelio populiarumo Ukrainoje kolektyvas sulaukė po dalyvavimo nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, TV projektuose „Ukrainos balsas“ («Голос Країни») ir „Šokiai su žvaigždėmis“ («Танцы со звёздами».). Muzikantai atstovavo Ukrainai įvairiuose tarptautiniuose džiazo, šiuolaikinės muzikos ir kino festivaliuose.

JULINOZA įrašė 4 studijinius albumus. Kolektyvo lyderė ir įkūrėja Juli Zaporozhets kuria muziką kino filmams, animaciniams filmukams, miuziklams, simfoninę ir kamerinę neoklasiką. Šio kolektyvo kompozicijas galima išgirsti ne tik Ukrainos, bet ir užsienio radijo stotyse. Rugpjūčio 5 – 7 d. JULINOZA atvyksta į Klaipėdą. Klaipėdos pilies džiazo festivalyje muzikantų trio atliks naują programą „Keistų svajonių šalis“ («Край Дивних Мрій»). Grupės sudėtyje: Igor Chebatarev– mušamieji, Den Baranov– bosinė gitara, Juli Zaporozhets – klavišiniai, vokalas.

„Šį unikalų projektą pristato Odessa Jazz Fest, kaip ilgametės draugystės ir partnerystės ženklą. JULINOZA kolektyvo pasirodymas turėtų maloniai nustebinti festivalio publiką“, – sako Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė. „Kviečiame atvykti visus, kuriems vasara be džiazo, jūros ir ore tvyrančio laisvės pojūčio, tiesiog neįsivaizduojama.“– nepamiršta paraginti I. Grubliauskienė.

XVII Klaipėdos pilies džiazo festivalis vyks rugpjūčio 5 – 7 d., Kurizinių laivų terminale. „Gera muzika – geriems žmonėms“ – visi renginiai nemokami!

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

aha

visi renginiai "nemokami", bet dykai atsipenėjusi iš miesto biudžeto p. Grubliauskienės subinė jau į jokias proto ribas netelpa, kaip ir jos verslo partnerio ir subingalvio sponsoriaus naglumas.

Nee

Ukr laisves balsas yra tie barabanai Eurovizijoje

klpd

KAS Ji...?...Kodel atvazioja kazkokie...bevardziai...tokiu Ukrainos laisvės balsu - nasarniku...pilna Ukraina...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS