Kepsninės Malūno parke klaipėdiečiams nereikalingos? | KaunoDiena.lt

KEPSNINĖS MALŪNO PARKE KLAIPĖDIEČIAMS NEREIKALINGOS?

Klaipėdiečiai beveik nesinaudoja prie Malūno tvenkinio pastatytomis kepsninėmis. Jeigu per šią vasarą susidomėjimas jomis neišaugs, veikiausiai jas teks nukelti. Kur kitur jos galėtų atsidurti, kol kas nežinia.

Kepsninės buvo pastatytos praėjusių metų vasarą. Iš viso buvo įrengtos keturios.

Klaipėdos savivaldybės Projektų skyriaus specialistai informavo, kad visos kepsninės ir jų įrengimo darbai kainavo 3 687 eurus, o po sutvarkymo Malūno parkas perduotas prižiūrėti Miesto tvarkymo skyriui, tad šis skyrius ir atsakingas už kepsninių priežiūrą.

Pasak Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos Ingos Kubilienės, vandalizmo atvejų, kada kepsninės būtų apgadintos ar nuniokotos, dar nebuvo.

„Pastatytos pernai vasaros viduryje. Vandalizmo atvejų jokių nepastebėta, bet kad ir labai naudotųsi, nebuvome pastebėję. Tai naujovė mūsų mieste. Šitie metai bus pirmieji, kai jos bus naudojamos visą vasarą“, – sakė pašnekovė.

Anot vedėjos, veikiausiai žmonės nedaug naudojosi kepsninėmis dėl to, kad jos pastatytos per arti gatvės, kuria zuja automobiliai, be to, netoli jų praėjusiais metais vyko daugiabučių namų statybos.

„Ten yra drėgna vieta, nors buvo paklotas ažūras, sutvirtinantis žolę, kad būtų lengvesnis priėjimas. O gal tiesiog neįprasta dar mums, gali ir taip būti. Be to, tada dar vyko daugiabučių namų statybos. Reikėtų atkreipti dėmesį ir šiais metais vertinti situaciją. Faktas, kad tokios teritorijos, kaip palei Dangės upę, yra patrauklesnės“, – tikino I. Kubilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

GGG

taip taip kepsnių sezonas į pabaiga reikia nukelti...kurnors pas save į sodyba...

kokie asilai

galvojo kad tokioje nykioje aplinkoje norės poilsiaut žmonės?

Praeivis

pritariu miesta liberalai paverte i beprotnami
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS