„Klaipėdos autobusų parkas“ pervadintas į „Klaipėdos paslaugas“ | KaunoDiena.lt

„KLAIPĖDOS AUTOBUSŲ PARKAS“ PERVADINTAS Į „KLAIPĖDOS PASLAUGAS“

  • 3

Šią savaitę Klaipėdos miesto savivaldybei priklausanti UAB „Klaipėdos autobusų parkas“ išsiuntė pranešimus savo partneriams, informuodama, jog bendrovės pavadinimas pakeistas į UAB „Klaipėdos paslaugos“.

Po pernai įvykdytos reorganizacijos, kai „Klaipėdos autobusų parkas“ buvo sujungtas su kita savivaldybės įmone „Gatvių apšvietimas“, bei vykdant paslaugų plėtrą, naujai suformuota bendrovė šiuo metu vykdo šias veiklas:

1. Keleivių vežimas miesto, priemiesčio, tolimojo ir tarptautinio susisiekimo maršrutais;

2. Autobusų su vairuotoju nuoma;

3. Autobusų stoties teikiamos paslaugos;

4. Kurjerių ir siuntų tarnybos paslaugos;

5. Mechanizuotos gatvių priežiūros vasarą / žiemą paslaugos;

6. Apšvietimo tinklų eksploatacija ir statyba;

7. Elektromobilių elektros įkrovos stotelių eksploatacija ir statyba;

8. Eismo reguliavimo techninių priemonių eksploatacija ir įrengimas;

9. Automobilių nutempimas ir saugojimas;

10. Nekilnojamojo turto nuomos paslaugos;

11. Autobusų remonto ir priežiūros paslaugos.

„Jau praėjusią žiemą susidūrėme su situacija, kai miestiečiai stebėjosi, kaip čia yra, kad Klaipėdos autobusų parkas valo miesto gatves. Išties, dar pernai vasarą buvo nuspręsta keisti įmonės pavadinimą į labiau aprėpiantį visas veiklas, o ne akcentuojant keleivių pervežimo paslaugą. Tad, ką planavome, tai nuosekliai ir darome“, – pasakojo Vaidas Ramanauskas, UAB „Klaipėdos paslaugos“ generalinis direktorius.

Pavadinimo keitimas yra gana ilgas procesas, saistomas privalomų teisinių registravimo, informavimo procedūrų. Biurokratinė dalis jau atlikta, dabar liko estetinė – informacinė dalis. Bendrovė yra patvirtinusi naują logotipą, sukurtas vizualinio įvaizdžio naudojimo vadovas, bus vykdoma naujo pavadinimo viešinimo kampanija, siekiant vartotojus supažindinti su UAB „Klaipėdos paslaugos“ veiklomis, atnaujinama bendrovės interneto svetainė, socialinių tinklų paskyrų apipavidalinimas.

Per 68 metus besitęsiančią bendrovės istoriją tai jau trečias pavadinimo keitimas. 1955 m. buvo įkurtas Klaipėdos autobusų – taksomotorinis ūkis, 1990 m. jis transformuotas į UAB „Klaipėdos autobusų parkas“, o nuo 2023 m. gegužės 12 d. naudojamas pavadinimas – UAB „Klaipėdos paslaugos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

????

Galimai slėptis nuo juodųjų darbelių po kita širma, kaip ir daugelis valstybinių ar buvusių ir už dyką privatizuotų įmonių - nurašai į nuostolius.

gal pagaliau

gražinsite senaja autobusu plovykla? O tai ta privati tik vadinasi kad plauna ir dezinfekuoja. Galimai plauna..bet tik pinigus:D:D

Ilgai laukė

Pagaliau išdrįso pranešti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS