Prasidėjo fotokonkursas „Mano saugi aplinka“ | KaunoDiena.lt

PRASIDĖJO FOTOKONKURSAS „MANO SAUGI APLINKA“

  • 1

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas skelbia  fotografijų konkursą „Mano saugi aplinka“. Šios iniciatyvos tikslas – skatinti Klaipėdos apskričių gyventojus dalintis savo saugios aplinkos idėjomis, meniškai perteikti savo aplinkos pritaikymą sveikam ir saugiam gyvenimui.

Konkurse gali dalyvauti visų Klaipėdos apskrities savivaldybių gyventojai, mokyklos, bendruomenės, fiziniai ir juridiniai asmenys. Konkursui pateiktos nuotraukos turi atitikti konkurso temą „Mano saugi aplinka“, t. y. nuotraukose turi būti užfiksuotas gyventojas ar jų grupė savo saugioje ir (ar) sveikoje gyvenamojoje aplinkoje, kuri gali būti pritaikyta tiek vaikams, tiek vyresnio amžiaus gyventojams. Nuotraukose turi atsispindėti saugios aplinkos dvasia, gyventojų ar jų grupės santykis su jų gyvenamąja aplinka.

 Nuotraukas siųsti  elektroniniu paštu klaipedospareigunai@gmail.com ne vėliau kaip iki lapkričio 6 d. Siunčiant nuotrauką būtina nurodyti vardą, pavardę, tel. nr.

Nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais ir diplomais. Komisija pasilieka teisę skirti papildomus apdovanojimus. Dalyviai, kurių nuotraukos eksponuojamos parodoje, taip pat bus apdovanoti.

Konkurso partneriai dienraštis „Klaipėda“, UAB „Mano būstas“, AB „Klaipėdos nafta“, fotografų klubas “Fotokalvė“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zenonas Priekuliškis

o kaip apsisaugoti nuo pačios policijos, kurie vykdo užsakymus. Tik mums belieka burtis į grupeles. Naikinate aktyvius piliečius turinčius savo nuomonę. Gėda ir baisu gyventi tokioje valstybėje. Bėgčiau, deja ne tas jau amžius. Nebent prašytis prieglobsčio Rusijoje. Mano tel. 8 662 33770.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS