Vyraus permainingi orai | KaunoDiena.lt

VYRAUS PERMAININGI ORAI

Sinoptikai prognozuoja, kad kitą savaitę uostamiestyje bus itin permainingi orai – naktimis neigiama, dienomis – teigiama oro temperatūra, vėjo gūsiai tai stiprės, tai silpnės. Sulauksime ne tik sniego, bet ir šlapdribos.

Savaitgalis bus apniukęs, kupinas nemalonių staigmenų – nuo lietaus ir sniego iki šlapdribos. Šeštadienį snigti pradės apie pietus, o vakarop veikiausiai bus ir šlapdriba. Temperatūra visą dieną laikysis apie minus 2–4 laipsnius. Vyraus pietryčių vėjas, kuris sieks 8–13 m/s.

Sekmadienis bus šiek tiek šiltesnis, bet irgi su krituliais – naktį vėl sulauksime šlapdribos, o dieną – lietaus. Naktį laikysis apie minus 1–3 laipsnius, dieną – apie 1–3 laipsnius šilumos.  Šiaurės krypčių vėjas sieks iki 6–11 m/s.

Pirmadienį oro temperatūra išliks labai panaši. Šią dieną pietvakarių vėjas sustiprės ir sieks 15–17 m/s. Ir naktį, ir dieną iškris krituliai, tad vėl gali ir pasnigti, ir palyti.

Nuo antradienio orai vės. Naktį vyravęs stiprus šiaurės vakarų vėjas dieną nurims iki 5–10 m/s. Iškris nedideli krituliai. Temperatūra naktį nukris iki minus 5–7 laipsnių, dieną – iki minus 2–4 laipsnių.

Ir trečiadienio naktis bus šalta, temperatūra naktį laikysis apie 3–5 laipsnius šalčio, o dieną – apie minus 1–3 laipsnius. Dieną pietvakarių vėjas sustiprės iki 17 m/s.

Ketvirtadienio ir penktadienio naktys taip pat bus šaltokos. Sausio 18-osios naktį temperatūra laikysis minus 5–7, dieną – apie nulį laipsnių.

Sausio 19-osios naktį temperatūra skirsis vos keliais laipsniais – naktį nukris iki minus 6–8 laipsnių, dieną – iki minus 2–4 laipsnių. Vyraus pietvakarių vėjas, kuris sieks 10–15 m/s. Naktį prognozuojami krituliai, o diena kol kas numatoma be kritulių.

Ar lietingas ir šlapias bus sausio 20–21 d. savaitgalis, paaiškės per savaitę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS