Girta B. Navickaitė įsivėlė į konfliktą su pareigūnais, vienam jų trenkė į galvą | KaunoDiena.lt

GIRTA B. NAVICKAITĖ ĮSIVĖLĖ Į KONFLIKTĄ SU PAREIGŪNAIS, VIENAM JŲ TRENKĖ Į GALVĄ

  • 50

Buvusi Seimo nario Petro Gražulio mylimoji Birutė Navickaitė Klaipėdoje įsivėlė į konfliktą su policijos pareigūnu.

Socialiniame tinkle „Facebook“ B. Navickaitė pasidalijo nuotraukomis, kuriose užfiksuotas sužalotas moters veidas.

„Pasakiau policininkui, kad ryžas. Galva į plytetes“, – įtūžį ant policijos pareigūnų liejo B. Navickaitė.

Susisiekus su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grausliene paaiškėjo, kad moteris policiją į savo namus kvietėsi, nes neva nežinojo, kur dingo jos vaikas.

„Į nurodytą adresą atvyko policijos pareigūnai kartu su Vaiko teisių specialistais. Moteriai buvo nustatytas 1,5 prom. girtumas. Taip pat paaiškėjo, kad mergaitė yra vaikų darželyje, saugi“, – teigė A. Grauslienė.

Pasak Komunikacijos poskyrio vedėjos, aiškinantis įvykio aplinkybes, B. Navickaitė trenkė policijos pareigūnui į galvos sritį. 

„Pasak Palangos miesto policijos viršininko A. Budgino, įvykis buvo nufilmuotas „body“ kamera“, – pasakojo A. Grauslienė.

Šiuo metu įvykis yra tiriamas, tačiau tikėtina, kad moteriai bus surašytas protokolas dėl, įtariama, melagingo iškvietimo ir pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo policijos pareigūnui.

Rašyti komentarą
Komentarai (50)

Gražulis

o kad motina pijokė, vaiko tarnybai-nieko tokio? Kur vaikas grįžta iš darželio-pas girtą agresyvią motiną? Ir čia viskas OK?

tulpes@lrpk.lt

Tai yra nusikaltimas zmogiskumui, REIKALAUJU KAD VISI PASAULIO ZEMYNAI IVESTU SITAI SUSMIRDUSIAI OZIU FERMAI PACIAS GRIEZCIAUSIAS SANKCIJAS !!!!!

SAULIUS

Tikrai palanga maža ir nieks nieko blogo negali pasakyti ant Birutės ir visada matom ja su gerai prižiurėta mergaite švari tvarkinga ir nedarykit iš tos moters nusikaltėlės ir nediktuokit kaip jai gyventi tai jaunas žmogus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS