Incidentas gydymo įstaigoje: 83 metų pacientas užgauliojo ir į veidą trenkė slaugytojai | KaunoDiena.lt

INCIDENTAS GYDYMO ĮSTAIGOJE: 83 METŲ PACIENTAS UŽGAULIOJO IR Į VEIDĄ TRENKĖ SLAUGYTOJAI

Medikams savo darbe tenka susidurti su įvairiais iššūkiais, o kartais – net pavojais. Viena slaugytoja tapo agresyvaus pagyvenusio paciento išpuolio auka.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje skelbiama apie antradienio vakaro incidentą vienoje uostamiesčio ligoninių. Čia gydomas 83 metų vyras kažkodėl keistai elgėsi.

Pakviestas tyrimams senolis nenorėjo paklusti, o paragintas slaugytojos ėmė ją koneveikti necenzūriniais žodžiais.

Ligoninėje privalu paklusti medikams, todėl 41 metų slaugytoja išsireikalavo, kad pacientas leistųsi ištiriamas. Bet ir tuomet vyras prieštaravo medikų manipuliacijoms, todėl atlikti tyrimų taip ir nepavyko.

Maža to, kad senolis koneveikė medikus, prieš tą pačią slaugytoją jis dar ir panaudojo smurtą – trenkė moteriai į veidą.

Vyro agresija nerimo visą naktį, kol medikai jam suleido vaistų, nuo kurių jis apsiramino.

Apie įvykį buvo pranešta policijai, pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo savo pareigą atlikusiai gydymo įstaigos darbuotojai.

Įtariamajam įteiktas šaukimas į apklausą. Ko gero, jis galės apsilankyti pas tyrėjus tik tada, kai bus išrašytas iš ligoninės.

Pareigūnai turės įsitikinti, ar pensininkas suvokė, ką daro, ar jo smurtas buvo sukeltas ligos poveikio.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Henrikas

Negerbia pacientai mediku, o medikai - pacientu. Apskritai visose srityse truksta pagarbos, tolerancijos, empatijos. Atrodo, kad mokam buti tik klientai.

tik

ko noret kokia paslauga toks atsakymas===

nepriklausoma ir neapmoketa nuomone

reiktu uzdaryti ligonine
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS