Suimtasis protestavo areštinėje: atsisakė maisto ir susižalojo rankas | KaunoDiena.lt

SUIMTASIS PROTESTAVO AREŠTINĖJE: ATSISAKĖ MAISTO IR SUSIŽALOJO RANKAS

Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato areštinėje bado akciją paskelbęs suimtasis dar bandė ir susižaloti rankas.

23 metų vaikinas, suimtas įtarus jį plėšimu, pirmadienį Klaipėdos areštinėje pranešė skelbiantis bado akciją. Taip jis protestavo dėl to, kad jo merginai nebuvo pranešta apie jo buvimo vietą. Esą mergina nežinojo, kad pirmadienį jis dar nebuvo etapuotas į Šiaulių tardymo izoliatorių. Išgabenti suimtąjį ketinta tik antradienį.

Tokios akcijos paskelbimas nėra visai paprastas. Norintys skelbti bado akciją turi pranešti apie tai raštu. Tada areštinės administracija oficialiai įregistruoja šį faktą ir nebeužsako šiam asmeniui šilto maisto. Lygiai tokia pat procedūra ir nutraukiant bado akciją.

Pirmadienį po pietų, apie 15 val. vaikinas susižalojo rankas. Greitosios pagalbos ekipažas atvyko į policijos komisariatą ir sutvarstė jam žaizdas.

Areštinės vadovas Darius Petraitis pasakojo, kad vaikino priekaištai ir protestai – mažareikšmiai. Šiais laikais tokie asmenys turi visas galimybes pranešti artimiesiems kur jie laikomi.

Kaip ir daugybė kitų, šis vaikinas nesiekė smarkiai pakenkti savo sveikatai, sužalotas tik rankų paviršius, jokio pavojaus sau jis nesukėlė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Hmmm

Tai ko šitas nusikaltėlis sau galvos nenusipjove butu maziau atmatu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS