Klaipėdoje kažkas niokojo svetimas mašinas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE KAŽKAS NIOKOJO SVETIMAS MAŠINAS

Valdininkai dažnai priekaištauja klaipėdiečiams, esą kiekvienas stengiasi pasistatyti mašiną po savo langais. Gyvenimas rodo, kad žmonės turi rimtą pagrindą nerimauti dėl savo transporto priemonių.

Vien pirmąją vasario dieną Klaipėdoje dėl apgadintų automobilių į policiją kreipėsi trys asmenys.

Vienas jų negalėjo išvažiuoti iš kiemo, o kažkokio piktavalio žmogaus jam padaryta žala siekia 800 eurų.

10.20 val. žmogus atėjo prie savo automobilio „Audi A4“, kurį buvo palikęs viename Debreceno gatvės kieme. Visos keturios mašinos padangos buvo pradurtos. Kas ir kodėl taip pasielgė, tirs policininkai.

Šioje gatvėje gyvena vyras, kuris terorizuoja ne tik mašinų savininkus, bet ir policiją, skųsdamas kiekvieną, kas bent puse rato užvažiuoja ant žolės ar šaligatvio. Ar šį kartą padangas pradūrė šis asmuo, dar nežinia. Galbūt tai buvo asmeninis kerštas automobilio savininkui.

Nežinia, kas ir kodėl apibraižė du automobilius Birutės gatvėje.

Popietę, 16.30 val., pranešta, kad kažkas aštriu daiktu apgadino automobilių „Cadilac“ ir „Volkswagen“ kėbulus. Bendra žala siekia tūkstantį eurų.

Dėl abiejų pirmadienį užfiksuotų atvejų pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą ir tikisi liudininkų pagalbos išaiškinant kaltininkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tiesa

Mano name visi gyventojai nusipirko auto parkavimo vietas parkinge. Tačiau namas aplipęs trimis eilėmis mašinomis, kurias palieka ne valandai, o savaitei, Taip neišvalomas tinkamai kelias, nenuvalomi šaligatviai. Dar gerai, kad randa tik subraižytas, nes kantrybė ne amžina...Patys vairuotojai kalti, pasirūpinkite auto parkavimo vieta, o tada įsigykite automobilius.

Anonimas

Dar nesugavo tu pydermonu?

Marijonas

Viskas todėl. kad vairuotojai nepaneša savo bulkučių ir mašinas stato prie įėjimų, o dabar esant slidžiai dangai, net neįmanoma patekti į laiptinę.....kaimynas sekamdienį, paslydo tarp mašinų ir nusilaužė koją, nes urodai vairuotojai stato savo muilines prie įėjimų, nors vietos kieme apstu. Kreipėmės į policininkę ponią Andromedą, kad pagelbėtų, bet jai dzin...vat ir atsirado Tadas Blinda. kuris dirba už policininkus, kurie tik nosis krapšto...tad ko dabar skundžiatės?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS