Klaipėdoje nuomininkas nukentėjo nuo gaisro | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE NUOMININKAS NUKENTĖJO NUO GAISRO

Antradienio pavakarę ugniagesiai skubėjo gesinti degančio buto uostamiesčio Šilutės plento 8-ajame name. Ugnis siautėjo vieno kambario bute.

Apie liepsnos niokojamą daugiabučio namo butuką pranešta 17.41 val. Kai atvyko ugniagesiai, ugnis jau buvo gerokai įsisiautėjusi.

Iš gaisro apimto buto gelbėtojai išvedė 75-erių vyrą. Išoriškai jis nukentėjo nestipriai, buvo apdegę jo plaukai ir rankos.

Vyras išgabentas į ligoninę.

Tuo metu ugniagesiai evakavo iš namo žmones. Į lauką teko išvesti aštuonis gyventojus. Gelbėtojai skubėjo užkirsti kelią ugnies plitimui, liepsna sunaikino visus bute buvusius daiktus, gyventi tokiame būste nebeįmanoma.

Smarkiai nukentėjo ir kaimynai. Nuo karščio išdužo ketvirtajame aukšte esančio tokio pat buto langas, o antrojo ir pirmojo aukšto gyventojų butai užlieti vandeniu.

Gelbėtojams teko išdaužti ketvirtojo ir penktojo aukšto laiptinės langus ir išvėdinti prirūkusias patalpas.

Butą, kuriame kilo gaisras, nuomojantis 75-erių vyras vis dar gydomas ligoninėje. Jam labiau pakenkė ne liepsna, o dūmai. Vyras anksčiau buvo patyręs insultą, todėl išleisti iš gydymo įstaigos jo neskubama.

Prieš bene aštuonerius metus atvykęs į Klaipėdą Rusijos pilietis nuomojosi butą Šilutės plente esančiame bendrabučio tipo name.

Kol kas Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos tyrėjai mano, kad gaisro priežastis neturėtų būti siejama su nusikaltimu. Labiausiai tikėtina, kad gaisras kilo dėl neatsargaus elgesio su ugnimi.

Dėl šios nelaimės nuostolių patyrė keli būstų savininkai, jeigu jie nebuvo apdraudę savo turto, turės didžiulių nuostolių.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Seklys morka

Žmonėms, gyvenantiems čia, 10 000 yra dideli pinigai, o sukaupto turto praradimas ar sugadinimas jiems nuostolis. Niekas neatneš, nepadovanos.

Ususus

Kokiu didziuliu nuostoliu? Ka tu nesamone rasai. Sitas bendrabutis nieko vertas. 10000 tukst butai kainoja. Salia nakvynes namai ir tai pasako uz save kad buto kainos zymiai mazesni negu kitur, nes salia huliiganu daug.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS