Klaipėdoje – paslaptingas konfliktas: prie laiptinės vaikiną bandė smaugti | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE – PASLAPTINGAS KONFLIKTAS: PRIE LAIPTINĖS VAIKINĄ BANDĖ SMAUGTI

Pilnametystės nesulaukusio vaikino patirtą smurtą ir po dienos tebegaubia paslaptis. Pareigūnai nežino, kodėl jaunuolis buvo smaugiamas nepažįstamo asmens.

Trečiadienio vakarą 17-metis klaipėdietis skambino bendruoju pagalbos telefonu ir paprašė pagalbos – jis tikino, kad ką tik buvo net smaugiamas.

Policininkai prisistatė labai greitai, bet vaikino skriaudikai jau buvo išsiskirstę. Pasak nukentėjusiojo, prie namo, kuriame jis gyvena, laiptinės jis konfliktavo su bene penkiais ar šešiais asmenimis. Dėl ko kilo kivirčas, dar iki galo neaišku.

Pasak nepilnamečio, vienas asmenų, su kuriais jis konfliktavo, staiga sugriebė jį už kaklo ir pradėjo smaugti.

Iš to, ką pasakojo auka, pavyko nustatyti, kad paauglį už kaklo sugriebęs asmuo yra 34-erių klaipėdietis. Pasak policijos atstovų spaudai, tądien pareigūnams šio asmens apklausti neteko. Tiesiog nustatyta jo asmenybė ir esama įtarimų, kad jis galėjo smurtauti prieš vaikiną.

Tikimasi, kad daugiau apie šį drastišką smurto proveržį viešoje vietoje pavyks sužinoti dar kartą apklausus nukentėjusįjį ir įtariamąjį.

Pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Kol nukentėjusysis yra nepilnametis, jo apklausos įmanomos tik dalyvaujant tėvams ar jo interesus atstovaujantiems asmenims.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Kaip pasakėčias aprasote, nors turi būti be autorės interpretacijų žinia.

Anonimas

Tokie nesubrendėliai pacukai labiausiai konfliktiniai ir dedasi vištiniais ereliais kaip kelių gaideliai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS