Klaipėdos rajone – vėl kamšatis dėl avarijos | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS RAJONE – VĖL KAMŠATIS DĖL AVARIJOS

Trečiadienį ryte greitkelyje Vilnius–Klaipėda įvyko avarija, sustabdžiusi kitų automobilių eismą. Prieš kelias dienas netoli šios vietos taip pat susidūrė du automobiliai ir buvo didelė automobilių kamšatis.

Trečiadienį, 7.46 val., pagalbos telefonu pranešta apie eismo įvykį Klaipėdos rajone, ties Šilėnų kaimu, kuris yra netoli Endriejavo.

Čia automobilis BMW, vairuojamas 30-mečio vyro, rėžėsi į sunkiasvorę transporto priemonę.

Lengvojo automobilio vairuotojas buvo įkalintas sumaitotoje mašinoje, jį išvaduoti iš metalo laužo krūva virtusios mašinos pavyko tik ugniagesiams.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas nukentėjusįjį skubiai išgabeno į ligoninę.

Po šio įvykio greitkelyje nutįso ilga mašinų eilė, nes pareigūnai fiksavo avarijos aplinkybes, o ugniagesiai valė kelią.

Sekmadienį netoli šios vietos, ties Pyktiškės kaimu, greitkelyje pagyvenęs automobilio „Volvo XC90“ vairuotojas apsisuko neleistinoje vietoje ir nepraleido atvažiuojančio „Mercedes-Benz“. Automobiliai susidūrė, avarijos metu buvo sužeisti visi penki šiomis mašinomis važiavę žmonės.

Gairės: avarija Klaipėdos rajone, avarija LT, kamšatis, nukentėjo vyras
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

jk

BMW per žemai skrido

Anonimas

Keista avarija. Tuščias kelias ir sugebėta taip įskristi. Miškavežis tai tikrai apie 90 važiavo. Koks tada žemai skridusio bmw greitis, jei mašna sulmadyta su plina kėbulo deformacija?

TV PAGALBA

Ar neverta tam tikromis valandomis uzdaryti ta autostrada, kad zmones neuzsimustu....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS