Pareigūnams sukėlė įtarimų: naktinėmis gatvėmis važiavo be įjungtų žibintų | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAMS SUKĖLĖ ĮTARIMŲ: NAKTINĖMIS GATVĖMIS VAŽIAVO BE ĮJUNGTŲ ŽIBINTŲ

Policijos kriminalinių įvykių suvestinės neretai ne tik informuoja apie įvykius, dėl kurių pradedami ikiteisminiai tyrimai. Šie pranešimai dažnai sukelia daugybę klausimų, į kuriuos atsakydami pareigūnai vartoja formalias frazes.

Dažniausiai klausimų kyla, kai skaitome informaciją apie kvaišalų turėjusius ir netikėtai demaskuotus asmenis.

Patys policininkai tikina sugebantys vos pažvelgę į žmogų nustatyti, ar jis padarė ką neleistino. Oficialiai tai vadinama įtarimų sukėlusiu elgesiu.

Policininkai teigia, kad įtartinu vadina elgesį, kai pamatęs pareigūnus asmuo staiga pasikeičia, elgiasi keistai, kartais kvailai ar net juokingai, ką nors numeta ant žemės, stengiasi dingti iš akių.

Labiausiai policininkų dėmesį traukia naktimis miesto gatvėmis važinėjantys automobiliai, taip pat vėlyvą metą atokiose vietose stovinčios mašinos. Pasirodo, jose sėdinėja ne tik įsimylėjėliai, bet ir mėgėjai parūkyti kanapių suktines.

Juos neretai išduoda ir aitrus tvaikas automobilio salone.

Klausimų kilo ir paskaičius apie šeštadienio naktį Herkaus Manto gatvėje sustabdyto automobilio „Audi A4“ vairuotojo nuotykius.

Pareigūnai šią mašiną sustabdė 0.50 val. Jokio kvapo salone pareigūnai neužuodė, bet tai neišsklaidė įtarimų, kad jauni vyrai gali būti nusižengę įstatymui.

Pasirodo, automobilis naktinės Klaipėdos gatvėmis važiavo neįjungtais žibintais.

Mašiną vairavo 35 metų vyras, kuris nebuvo girtas, bet ir nelabai panašus į blaivų.

Jo bendrakeleivis turėjo septynis folijos lankstinukus su baltos spalvos milteliais. Spėjama, kad tai gali būti kokainas. Šis narkotikas yra brangiausias. Gramas kokaino paprastai parduodamas už 80 eurų.

Pareigūnai norėjo sužinoti, ar vyrai buvo patys pavartoję kvaišalų. Į šį klausimą vienas vyrų atsakė be užuolankų – testas ligoninėje bus teigiamas.

Kvaišalų turėjęs vyras tąnakt miegojo areštinėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų disponavimo be tikslo jas parduoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Erzina Klaipėdos naujienos , įpintos į Kauno ....

Nejaugi sunku ATSKIRTI ?!.

Ramus

Nakti zmones miega.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS