Tamsioje arkoje vyras sulaukė smūgio į galvą: uostamiestyje vėl siautėja brutalių plėšikų gauja? | KaunoDiena.lt

TAMSIOJE ARKOJE VYRAS SULAUKĖ SMŪGIO Į GALVĄ: UOSTAMIESTYJE VĖL SIAUTĖJA BRUTALIŲ PLĖŠIKŲ GAUJA?

Klaipėdos policininkams teks aiškintis, ar pietinėje uostamiesčio dalyje vėl siautėja brutalių plėšikų gauja. Apie skriaudą pranešęs vyras teigė, kad tamsioje arkoje pajuto smūgį į galvą ir neteko savo daiktų.

42 metų vyras į uostamiesčio policiją kreipėsi sekmadienį ir papasakojo apie prieš jį įvykdytą nusikaltimą, tiesa, apiplėštas jis buvo dar penktadienį.

Pasak pareiškėjo, tos dienos vakare, apie 19.30 val., jis buvo užpultas arkoje tarp dviejų daugiabučių namų Reikjaviko gatvėje.

Kas smogė į galvą, nukentėjusysis nematė. Jis nugriuvo ir pajuto, kad prie jo pribėgo du nepažįstami vyrai.

Esą šie asmenys pagrobė iš gulinčios aukos apie 120 eurų ir mobiliojo ryšio telefoną „Samsung Galaxy Note 20“. Bendra žala siekia 480 eurų.

Ar vyras apibūdino užpuolikus, nepranešama.

Pareigūnai pradėjo tyrimą ir ketina dar tikslinti įvykio aplinkybes. Nelabai aišku, kodėl užpultas žmogus apie tai pranešė ne iškart.

Pareigūnų pokalbis su nukentėjusiuoju turėtų išaiškinti ne tik pranešime nurodyto įvykio detales, bet ir atsakyti į kitus svarbius klausimus.

Panašaus braižo nusikaltimai Klaipėdoje buvo dažni maždaug prieš dešimtmetį. Tada plėšikai taikydavosi ne tik į pagyvenusias moteris, bet ir darbingo amžiaus vyrus. Baisiausia, kad smūgis į galvą gali atsiliepti nukentėjusiojo sveikatai vėliau.

Kita vertus miesto policijos komisariato pareigūnai yra pasakoję, kad siekdami gauti draudimą už neseniai įsigytą telefoną, kai kurie asmenys gudrauja, pranešdami apie menamus apiplėšimus. Tokie melagingi pranešima nesunkiai susekami, o kaltininkas baudžiamas už melagingą pranešimą apie nebūtą nusikaltimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

geroves valstybe rupinasi savo pilieciais

ypac draudikais...paskutinis sakinys pasako daug ka: isverciu i liaudies kalba: policija daro viska ka paprasti pilieciai netik ka bijotu draudikams nepatogumu suteikt bet dar ir i policija kreiptis be mirtino reikalo .... laisve ir gerove aferiugoms, banditams, a paprastam pilieciuj privalomi mokesciai duokles ir prievoles....

...

taigi kiek iš Ukrainos privažiavo

Atrodo

Toks vaizdas,kad Klaipedoje policija dirba tik tada,kada reikia vairuotoju blaivuma tikrinti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS