Vairuotojams keliuose pritrūko atidumo | KaunoDiena.lt

VAIRUOTOJAMS KELIUOSE PRITRŪKO ATIDUMO

Ketvirtadienį Klaipėdoje ir aplinkiniuose rajonuose netrūko nepaaiškinamų eismo įvykių, keli žmonės buvo sunkiai traumuoti eidami per pėsčiųjų perėją.

Analizuodami nesuprantamą eismo įvykių proveržį pareigūnai gūžčiojo pečiais ir tegalėjo pasakyti, kad vairuotojams pritrūko atidumo. Tiesa, vienos eismo nelaimės priežastis visiškai aiški – kaltininkas buvo girtas.

Ketvirtadienį 12.16 val. policijos budėtojams pranešta apie eismo įvykį pakeliui iš Jakų žiedo link Šilutės ties gamykla „Neogrup“. Čia susidūrė „Opel“ ir „Volkswagen Passat“. Avarijos metu buvo traumuota moteris, ją greitosios medicinos pagalbos ekipažas skubiai išgabeno į ligoninę. Kaltininkas į alkoholio matuoklį įpūtė 2,18 prom.

Šioje kelio vietoje susidarė didžiulės automobilių kamšatys, policininkams teko reguliuoti eismą, ugniagesiai nuvalė mašinų luženas bei išsiliejusius skysčius.

11.10 val. Plungėje J.Jucio gatvės skersgatvyje pėsčiųjų perėjoje automobilis partrenkė apie 60 metų vyrą. Kruviną, bet sąmoningą jį medikai išgabeno į ligoninę.

11.08 val. uostamiesčio policininkams pranešta, kad ligoninėje politrauma diagnozuota 24-erių merginai, kuri buvo automobilio partrenkta Šviesos ir Kretingos gatvių sankryžoje.

Dar vienas senyvas vyras po mašinos ratais pakliuvo 10.09 val. Kretingos g. ties 103 namu. Panašu, kad jam lūžo ranka.

Tą pačią dieną per pietus Šilutės pl. ir Statybininkų pr. sankryžoje susidūrė ukrainiečio vairuojamas vilkikas ir „Mercedes Benz“, panašu, kad kaltas buvo vilkiko vairuotojas. Anksti ryte prieš žiedinę Šilutės pl. ir Baltijos pr. sankryžą susidūrė trys automobiliai.

Ryte du vairuotojai pranešė per neapsižiūrėjimą įvažiavę į kelio atitvarus ar ženklus ir juos apgadinę. Dar vienas vyras nesuvaldė BMW Laugaliuose ir nuvažiavo į pakelėje augančius krūmus.

Anksti ryte Skuodo rajone, netoli Lenkimų automobilis „Opel“ nutrenkė į kelią išbėgusią stirną, gyvūnas žuvo, automobilis sumaitotas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS