Gaisras netoli Birštono: sudegė pastatas, du automobiliai ir du traktoriai | KaunoDiena.lt

GAISRAS NETOLI BIRŠTONO: SUDEGĖ PASTATAS, DU AUTOMOBILIAI IR DU TRAKTORIAI

  • 4

Antradienį Birštono savivaldybėje esančiame Panartiškių kaime kilo gaisras ūkiniame pastate, jame sudegė du lengvieji automobiliai, du traktoriai, išdegė apie du hektarus miško paklotės ir žolės.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, apie degantį mišką buvo pranešta maždaug 15 valandą. Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė keli pastatai ir didelis plotas vietovės.

Gaisre visiškai sudegė iš kelių dalių sujungtas ūkinis pastatas ir jame buvę du lengvieji automobiliai, traktorius ir traktorius-žoliapjovė, automobilių priekabos ir įvairūs statybiniai įrankiai bei namų apyvokos daiktai.

Ugniagesiams pavyko išsaugoti netoliese buvusį gyvenamąjį namą ir lauko virtuvę.

Degančią miško paklotę užgesino miškų urėdijos darbuotojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

DIEDUKAI ! KARVIKĖ PRIE ŽOLĖS DEGINIMO DAUGELIU ATVEJŲ NETURI JOKIO RYŠIO,GAIDELIŲ PADEGAMA VISAI SVETIMI APLEISTI PLOTAI,PAKELĖS,GRIOVIAI,ŠIUKŠLĖS,AR ŠIAIP KAD PADEGTI,TIK PO TO PERSIMETA KITUR,TAIP KAD KIEKVIENAS ATVEJIS TURI VIS KITOKĮ VERTINIMĄ,IR VISUS MAUTI ANT VIENO KURPALIAUS YRA KLAIDINGA. Pagarbiai,daug KARVIKIŲ.

DIEDUKAS

``PATS LAIKAS ŽOLĖS DEGINTOKUS BAUSTI JAU NUO 10000 BAUDOMIS.tAI MINIMALI.GAL TADA TUOS DEBILUS IŠGĄZDINS,KAI ATIMS NAMUS AR KITĄ VERTINGĄ TURTĄ.ANKSČIAU GYVULIAMS ATOLĄ NUSIPJAUDAVO,TAUPĖ ŠIENĄ.DABAR NORS KARVIKĘ LAIKYTŲ,SAVO REIKMĖM PIENELIO ATSIGERTI.BET TINGINIAI,GERIAU KRAUTUVĖJE BIRZGALO NUSIPERKA.,O KARVĘ LAIKRAŠTYJE PAMATO.GĖDA IŠ LIETUVIŲ.

Anonimas

Koks čia TAŠKAS? Negi žmogus pats savo ūkinį pastatą padegė?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS