Festivalyje „Granatos Live“ – girti vairuotojai ir muštynės | KaunoDiena.lt

FESTIVALYJE „GRANATOS LIVE“ – GIRTI VAIRUOTOJAI IR MUŠTYNĖS

  • 5

Praėjusį savaitgalį Rumšiškėse praūžęs festivalis „Granatos Live“ įsimins ne tik dėl gaisro, kuris prarijo du muziejaus pastatus, bet ir smurtaujančių, girtų dalyvių.

Kaip pirmadienį informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, iš viso pareigūnai sulaukė 31 pranešimo, susijusio su šiuo festivaliu: dėl sveikatos sutrikdymo, dingusių ar pamestų daiktų, triukšmo ir panašiai.

Pradėti šeši ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis, sveikatos sutrikdymo, vagysčių ir turto sunaikinimo bei sugadinimo, taip pat keturios administracinės teisenos. 

Vėlų šeštadienio vakarą, apie 23 val., į Kauno klinikas atvežtas ir dėl kaukolės lūžio, galvos smegenų sukrėtimo paguldytas 27-erių metų vyras. Nustatyta, kad tą pačią dieną jis buvo sumuštas per festivalį „Granatos Live“.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad sekmadienio naktį Lietuvos liaudies buities muziejuje Rumšiškėse kilo gaisras, kurio metu sudegė du XX a. pradžios statybos pastatai, atvežti iš Mažosios Lietuvos. Nuostoliai gali siekti beveik 45 tūkst. eurų. Gaisro priežastis tiria ekspertai, tačiau įtariama, kad nagus galėjo prikišti festivalio dalyviai. Dėl šio įvykio taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lėbautojai pridarė daug darbo ir kelių policijos pareigūnams. Sekmadienį nuo ankstyvo ryto policija Rumšiškėse tikrino iš festivalio važiuojančių vairuotojų blaivumą. Patikrinus apie 250 automobilių, nustatyta net 10 vairuotojų, kurie vairavo neblaivūs, dar 12 vairuotojų įpūtė promilių, tačiau neviršijo leistinos normos.

Be to, surašyti aštuoni protokolai už kitus Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

GALERIJA

  • Festivalyje „Granatos Live“ – girti vairuotojai ir muštynės
  • Festivalyje „Granatos Live“ – girti vairuotojai ir muštynės
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

minde

buduliai elektokssinkai narkomanai jai nezinot.kodel roko metalo festivaliai po desimt metu vyksta nieks neuzsidegas.ne vaikam rengt vfestivalius.

Rikas

Gal rengti mini festivalius, pavyzdžiui, K.M. Čiurlionio paveikslų galerijos salėse, su švediškais stalais, pop muzika ...? Paveikslai apdrausti...Per pasaulį nuskambėtų Lietuvos vardas...

onute

o kas priziurejo elektronines muzikos festivali kuris vyko arlaviskese .ten taip pat baisu buvo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS