Panevėžyje sulaikytas vyras su marihuanos suktine, narkotikų rasta Kazlų Rūdoje, Šakiuose | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽYJE SULAIKYTAS VYRAS SU MARIHUANOS SUKTINE, NARKOTIKŲ RASTA KAZLŲ RŪDOJE, ŠAKIUOSE

  • 3

Panevėžyje penktadienį sulaikytas vyras su galimai marihuanos suktine, narkotikų rasta ir Marijampolės apskrityje, pranešė policija.

Panevėžio apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas šeštadienį informavo, kad 22.20 val. Nemuno gatvėje atlikus dalinę 1992 metais gimusio vyro apžiūrą rasta suktinė su galimai narkotine medžiaga – marihuana. Nusikalstamos veikos padarymu įtariamasis sulaikytas.

Marijampolės apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas skelbia, kad penktadienį, 21.30 val., Kazlų Rūdoje, prie namo, M. Valančiaus gatvėje patikrinimui sustabdytas automobilis „VW Golf“, kurį vairavo 1996 metais gimęs vyras, vykęs kartu su 1987 metais gimusiu keleiviu. Atlikus dalinę apžiūrą buvo rasta augalinės kilmės galimai narkotinės ar psichotropinės medžiagos.

Penktadienį, 7 val., Šakių rajono policijos komisariate gautas anoniminis pranešimas, kad Gelgaudiškyje, namuose, Nemuno gatvėje galimai vartojamos narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Nuvykus nurodytu adresu pas ten gyvenantį 1997 metais gimusį vyrą rastas aliuminio folijos gabaliukas, kurio viduje buvo galimai psichotropinė baltos spalvos medžiaga.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Kam ta nuotrauka deda su narkotikais, dar paskui uzsimanys kas nors

Pasiseke

Pasiseke kad milicininkai tik sulaike o ne nusove kaip ta ligone moteri..

Geras

Pradedanti narkotele sulaike.o su stazu niekam neidomus niekam nerupi net policijai nusispjaut.jokios pagarbos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS