Savaitgalis Dzūkijoje: žvangėjo kardai, skraidė kirviai, iš krosnies dingo pinigai | KaunoDiena.lt

SAVAITGALIS DZŪKIJOJE: ŽVANGĖJO KARDAI, SKRAIDĖ KIRVIAI, IŠ KROSNIES DINGO PINIGAI

  • 1

Praėjęs savaitgalis Dzūkijoje buvo itin neramus.

Gruodžio 12-ąją, apie 18 val. Alytaus kaime, 71 metų vyriškis smurtavo prieš savo buvusią sutuoktinę, kovos įrankiu pasirinkęs stalą.

Tą patį vakarą, apie 21 val. Ūdrijoje, 45-erių vyriškis, konflikto metu sugriebęs savo sutuoktinei už riešų, tampė po virtuvę, po to spardė kojomis.

Apie 23.15 val. į namus, esančius Senojoje Varėnoje, grįžęs neblaivus dvidešimtmetis be jokios priežasties pradėjo rankomis ir kojomis mušti gulintį tėvą. Tiesa, tėvas taip pat buvo neblaivus. Po įvykio sūnus iš namų pasišalino, šiuo metu jo ieško policija. Nukentėjusįjį apžiūrėjo bei pirmąją pagalbą suteikė atvykę medikai. 

Tik prasidėjus gruodžio 13-ajai, Prienuose žvangėjo kardai ir skraidė kirviai. Neblaivus 44 metų prieniškis iš baimės privertė drebėti ne tik savo sutuoktinę, bet ir septyniolikmetę dukrą. Vyriškis grasindamas sužaloti fiziškai ar net nužudyti, demonstravo kirvį ir daiktą, panašų į kardą. Dėl tokio smurtautojo elgesio moterys turėjo palikti namus.

Gruodžio 13-osios vakare, apie 18 val., namuose, esančiuose Varėnos r., Kareivonių k., neblaivus 52 metų vyriškis smurtavo prieš 80-metę motiną. Sūnus motiną mušė rankomis bei spardė kojomis.

Visiems smurtautojams gresia baudžiamoji atsakomybė, jie uždaryti į areštinę. Dažniausia ir galbūt pagrindinė tokių nelaimių priežastis - alkoholis.

75-erių moteris iš Varėnos r. Kalvių kaimo gruodžio 13-ąją pasigedo  8 200 litų, kurie, jos manymu, saugiai, buvo paslėpti nekūrenamoje krosnyje.

Gruodžio 13 diena nesėkmingai prasidėjo Prienų gyventojai, kurią peiliu sužalojo sugėrovas. Apie 7 val., neblaivus 67 metų, Pakuonio sen., Dvylikių k. gyventojas išgertuvių metu lovoje miegančiai bendraamžiai peiliu dūrė į šoną.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Deivydas

Baisi toji Lieutvėlė. Žmonys sužvėrėję.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS