Telšių rajone garaže ir automobilyje rasta beveik 300 litrų naminukės | KaunoDiena.lt

TELŠIŲ RAJONE GARAŽE IR AUTOMOBILYJE RASTA BEVEIK 300 LITRŲ NAMINUKĖS

  • 1

Telšių rajone vyro automobilyje ir garaže iš viso rasti 284 litrai naminukės.

Kaip ketvirtadienį pranešė Šiaulių apskrities policija, Telšių rajono policijos pareigūnai, patikrinę Kveilių kaime prie sodybos sustojusį „VW Multivan“ automobilį, rado tris plastikinius kanistrus su skysčiu, skleidžiančiu naminės degtinės kvapą, šalia jų buvo ir piltuvėliai, skirti skysčio pylimui į kitus indus.

Transporto priemonės salone rasta dar dviejuose maišuose paslėptų plastmasinių indų su tokiu pat skysčiu.

Anot policijos, iš automobilio buvo iškrauta apie 109 litrus naminukės.

Be to, pagal automobilio valstybinius numerius tikrindami, kam priklauso automobilis, pareigūnai nustatė, kad ant „VW Multivan“ pritvirtinti valstybiniai numeriai priklauso kitai transporto priemonei, o sustabdytas automobilis Lietuvoje neregistruotas ir neaišku, kam priklauso.

Pradėję ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gabenimo, pareigūnai atliko kratą vairuotojo gyvenamojoje vietoje Telšiuose. Garaže buvo rasti 175 litrai analogiško gėrimo, taip pat per 12 tūkst. eurų, įtariama, gautų iš nelegalios veiklos.

Baudžiamasis kodeksas tam, kas turėdamas tikslą realizuoti neteisėtai pagamino, laikė, gabeno penkiasdešimt arba daugiau litrų naminių stiprių alkoholinių gėrimų, numato baudą arba laisvės atėmimą iki penkerių metų.

Sulaikytas vyras atsidūrė areštinėje.

GALERIJA

  • Telšių rajone garaže ir automobilyje rasta beveik 300 litrų naminukės
  • Telšių rajone garaže ir automobilyje rasta beveik 300 litrų naminukės
  • Telšių rajone garaže ir automobilyje rasta beveik 300 litrų naminukės
  • Telšių rajone garaže ir automobilyje rasta beveik 300 litrų naminukės
  • Telšių rajone garaže ir automobilyje rasta beveik 300 litrų naminukės
Šiaulių apskrities policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

22 bt kaimynė

Koks skirtumas kiek litrų gamino ,kiek rado .Svarbiausia yra tai ,kad tas žmogus iš to pelnosi, kad jis daro neleistiną darbą. Dar svarbiau ,jog jis žudo kitus žmones,žudo tų geriančių šeimą ,kenčia vaikai. Tai prisideda prie visų įvykių,kurie atsiranda visų nustebimui,netikėtai ,neįtartini.Tada visi diskutuoja,piktinasi ,gailisi,puola teisti ar padėti. Pati šių baisių įvykių pradžia ir yra tas pigus ,paslaptingas gėrimas. Reikia užbėgti įvykiams už akių,ne teikiant ar stebint šeimą ,jų vaikus,bet griežtai stebėti visuomenę tą,kuri be atsakomybės jausmo gamina ,vežioja pirkėjams nuodingą naminį gaminį,neša tytais su terbele į pirkėjo namus. Užkirsti kelia tam užsiėmimui. Dar baisiau ,kad sveikas, tvarkingas kaimynas,niekada nevartojantis to baisaus ir šlykštus gėrimo ,turi uostyti pro visas butų skyles besiveržiantį, jau įsisenėjusį rauginamų,,visokių šūdų " kvapą. Nebeįmanoma tverti tų smarkių. Dabar šalta,bet reikia atsidaryti langus,vėdintis patalpas ,mokėti brangiai už šildymą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS