Stovėjimo aikštelėje partrenkta senolė, vairuotojas paspruko iš įvykio vietos | KaunoDiena.lt

STOVĖJIMO AIKŠTELĖJE PARTRENKTA SENOLĖ, VAIRUOTOJAS PASPRUKO IŠ ĮVYKIO VIETOS

  • 5

Zarasuose antradienį automobilis partrenkė moterį, vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos, pranešė policija.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 9.41 val. parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje, Vytauto gatvėje, vyras (gim. 1983 m.), vairuodamas (blaivus) automobilį „Peugeot“, atbuline eiga partrenkė pėsčiąją (gim. 1939 m.) bei pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Moteris paguldyta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Nereikia

kaltinti pėsčiųjų, nežiūrint kokio jie amžiaus, nes daugelyje prekybos centrų aikštelių nėra pažymėtų pėsčiųjų takų. Prie LIDL'ų vežimėlių stoginės visur viduryje automobilių stovėjimo aikštelių, o prieit iki parduotuvės pėsčiųjų tako pažymėto nėra. Va ir "pasireiškia" tokie Xxx.Panašiai yra prie Norfų, bet retai nerasi pažymėto tako prie Maximų. Jie varti pagyrimo.

tamtrysx

Kokia pagarba senoliams? Issiblaivyk valkata.. Toi utenoi ir taip eismo nera, ka toks vairuotojas sostinei daryt, dauzytu pesciuosius ir kitas masinas??? Sukvaile zmones tam pritariu, padekit savo telefonus ir issiblaivykit nuo pigaus dopamino generuojamu tiktoko ir instagramo... O gal kaip tik meskit teises ir toliau stebekit savo prasigerusius tautos influencerius uostancius klijus ir siaip nesamones bezdanciu, deja tokie toliau protina jus...

Tai

nei Sodros premijos nelauke!?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS